100-килограмова дебеланка помля Есил Дюран

3763
26 Април 2018, 10:17


Певицата Есил Дюран е с навехнат крак и патерица, след като преди дни претърпяла инцидент, научи HotArena.

Изпълнителката кара колело на велоалея, когато пред нея изскочила пешеходка, над 100 килограмова жена. Заради контузията Есил е с патерица и е отменила няколко свои участия, тъй като не трябва да стъпва на левия си крак.

„Блъснах се в нея, но от удара пострадах само аз, на нея нищо й няма“, обяснява пред „България днес“ Есил. Тя е категорична, че ще инициира кампания срещу пешеходците, които навлизат във велоалеите.

„Не е важно, че съм пострадала, защото скоро ще се възстановя и травмата е временна. Трябва да променим манталитета и възпитанието си в движението по пътищата. Велосипедистите не могат да се насладят от карането само защото насреща им изскачат пешеходци, майки с колички и дечица. В белите европейски държави има солени санкции за пешеходците, които си позволяват да ходят по велоалеите. Не ми е ясно защо ги направиха у нас, след като по тях преминават хора без колелета“, възмущава се Есил Дюран.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 10 месеца
-2
Моите уважения към велосипедистите, тя хубаво ще инициира кампания срещу нас пешеходците, но поне в моят град има улици, по които "велоалеите" заемат почти цялата улица и няма друга улица, по която да се мине или не е удобно да се пресече, а ние пешеходците не можем да се завираме в уличните лампи. Тогава ние не можем да се насладим на удоволствието от ходенето. Иначе, където има място и за хора, и за велосипедисти, винаги се съобразявам, просто някои от тези велоалеи са неподходящо поставени и нямаме избор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени