90 000 евро спасяват живота на Сашка Васева

https://hotarena.net/laifstail/90-000-evro-spasiavat-jivota-na-sashka-vaseva HotArena.net
90 000 евро спасяват живота на  Сашка Васева

90 000 евро могат да дадат шанс на Сашка Васева да живее.

Това е сумата, която е необходима за животоспасяваща операция в Германия на певицата, която наскоро призна, че има тумор в мозъка. От няколко години легендата на българския попфолк има сериозни проблеми със зрението, като нито можеше да разбере какво й има, нито как да се лекува. Наскоро Сашка е разбрала страшната истина в Германия.

\"Оказа се, че след толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар - неврохирургът Асен Хаджиянев, ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми казваха, че имам атрофия на очния нерв, и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга\", заявява Васева в интервю пред национален всекидневник. И добавя: \"Операцията трябва да се направи от екип от неврохирурзи и е изключително спешна и животоспасяваща. Сумата само за нея е 90 000 евро. Ще бъда много благодарна на всички хора, които решат да ми помогнат със средства\".

 

\"Васева

Васева е пред голямо житейско изпитание

 

Откакто научава страшната новина, Сашка се дистанцира от света. Спира да използва социалните мрежи, а телефонът й почти постоянно е изключен. Певицата разчита на подкрепата на мъжа и децата си, които й дават много сила да се справи с голямото житейско изпитание. Емблематичната изпълнителка от дупнишкото село Ресилово силно се надява нейни колеги да й помогнат с набирането на средствата за лечението, тъй като тя няма сериозни приходи последните месеци. Усложненото й здравословно състояние и затворените заведения заради пандемията не й позволяваха да работи дълго време и съответно не изкарваше хонорари.

\"Нямам работа, не ме канят на участия. И съвсем нормално няма как да изкарам пари\", откровена до болка е емблематичната певица на прехода. \"Някои хора не ми вярват, но аз наистина не виждам. Въпреки заболяването съм си казала, че няма да спра да се усмихвам. Най-вече заради децата ми. Искам да виждат как майка им е усмихната, затова и няма да се предам. Хора се свързват с мен и ми дават предложения за лечение, но аз съм го намерила - нужни са ми пари, за да пътувам и да сложа край на тази мъгла пред очите ми\", добавя с вечния си оптимизъм Васева.

В опит да си върне зрението Сашка опитваше дори и народна медицина, както и пътуваше до лечебни извори. Но резултати нямаше. Преди време пред \"България Днес\" певицата обяви, че има трудности да разкрие дарителска сметка, и затова предоставя личната си сметка в лева:

IBAN - BG20STSA93000026700920 BIC - STSABGSF

Сашка Асенова Бакърджиева

5 Коментара

*//*

преди 2 години

е как можеш да си напълниш пазвата. пък нямаш за лечение....ами кой да те кани.знаейки способностите ти....една Луна за президент ни стига..как всички сте едни и същи-данчо караджов реве за пенсия. известните искат пари от неизвестните. дето работят за 600-700лв......нямам думи

Коментирай

??

преди 2 години

Не искам да се въздържам от коментар по тази история. Не ме интересуват и отрицателните коментари под мнението ми!!!! Да се възмутя след като разбрах за здравословното състояние на Васева не означава,че съм дебил и безжалостен човек. Непрекъснатото хленчене,просене на съчувствие по различни медии от Васева провокират в мен съжаление !! Да попитам първо:Защо сметката за дарения ще е личната сметка!?" Второ:Няма ли имот за продаване,няма ли съпруг,който работи и може да вземе кредит,няма ли роднини,които ще помогнат"??? Стига сте писали сълзливи истории!!! Възмущавам се защото не съм дебил,не съм канарче!! Стотици са хората с тежки съдби!! Това е изпитание,което трябва да премине!! Ако успееш побеждаваш,ако не успееш си заминаваш! Колко деца са герой защото се борят!! На тях да помогнем!!

Коментирай

Дженка Канарова

преди 2 години

Да се организира голям благотворителен концерт и да се помогне на жената. Вероятно е много объркана и стресирана от диагнозата, и никой не е застрахован от нищо в този живот.

Коментирай

Без коментар..

преди 2 години

Наскоро загубих родител, РАК, година и половина АД, парите бяха много и никога не стигаха и все трябвха повече и повече..., защо пиша това, ами защото Ракът като диагноза НЕ Е ИЗПИТАНИЕ, а е обреченост...поне в нашияя и повечето случаи! Сашка е олицетворение на всичко което НЕ харесвам, но когато става въпрос за тази диагноза, която обсебва и наказва не само болният , но и БЛИЗКИТЕ също, нека проявим поне МИЛОСТ , ако не можем да помогнем! Бъдете здрави !

Коментирай

??"До безкоментар

преди 2 години

Зная,че мнението ми в случая за повечето е шокиращо, но трябва ли да започвам с разказ на мойте лични трагедии?? За последните 3 години загубих двама от най-близките ми хора млади при това ! Починаха от рак. Знам за болката ,за мъката ,за пари да не говорим,за отчаянието. Кой занимавахме с нашата трагедия?? И да това е изпитание за тези които са болни от рак и за близките стотици пъти повече,защото след това трябва да живеем! Мнението ми по въпроса е непроменено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.