Алекс и Дани Петканови вдигнаха тайна втора сватба в Гърция (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/aleks-i-dani-petkanovi-vdignaha-taina-vtora-svatba-v-garciia HotArena.net
Алекс и Дани Петканови вдигнаха тайна втора сватба в Гърция (Снимки)
Даниел Петканов и половинката му Александра са царе на шантавите изненади, дори и това да означава да се оженят за втори път, но тайно далеч от родината, видя HotArena.


Двамата бяха на семейна ваканция на гръцкия остров Миконос и явно романтиката там ги е провокирала да поискат да си кажат заветното \"да\" за втори път, само че този път не пред цяла България, както се случи при първата им сватба преди три години в риалити формата \"ВИП Брадър\".


За радостното събитие стана ясно, след като Лудия репортер публикува кадри в профила си в социалната мрежа, озаглавени \"Моята голяма гръцка сватба\".


На гръцкия остров Петканови бяха в компанията на Деси Цонева и съпруга й Явор, но и двете двойки са без деца, за да могат да купонясват шумно и до зори. Звездните семейства са избрали една от най-култовите локации в южната ни съседка, която е и сред най-скъпите. По всичко личи обаче, че те не пестят от пари, а се наслаждават на прекарването си, пише Телеграф. 

5 Коментара

Ivaila

преди 3 години

Голяма работа, никой не го интересува.И аз бях в Миконос до онзиден, що не пишете за мен!?

Коментирай

бляк

преди 3 години

Щото ти си никоя.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Дедо Явор завел децата на море,a sъпругата му сигурно не слиза от маслиновото дърво,поради липса на черешово.

Коментирай

Пешо

преди 3 години

Ония Италианец дето я ебьонкаше ... викнаха ли го за свидетел? Мен това по ме интерисува ! И да не забравим качте снимки в Instagram Влогърчета ахахахаха.

Коментирай

млъквай бе

преди 3 години

То па особено маймуна Даниел,като че ли е нЕкой.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.