Алекс Сърчаджиева: Не се чуваме с майката на Иван, тя не се интересува от внучката си

https://hotarena.net/laifstail/aleks-sarchadjieva-ne-se-chuvame-s-maikata-na-ivan-tia-ne-se-interesuva-ot-vnuchkata-si HotArena.net
Алекс Сърчаджиева: Не се чуваме с майката на Иван, тя не се интересува от внучката си

Александра Сърчаджиева споделя драматични и трагични факти и случки от битието си в \"На живо\"- пиесата, която драматургът Яна Борисова написа по изповедните откровения на известната актриса.

Александра все още се надява, че баща й Йосиф Сърчаджиев, с когото се е виждала очи в очи не повече от три пъти досега, ще пожелае да се запознае с внучката си София - дъщерята на Алекс и покойния й съпруг Иван Ласкин.

\"Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година\", горчиво иронизира Алекс.

Сърчаджиев не е единственият, който не се интересува от прекрасното момиченце, вече тръгнало по стъпките на родителите си.Баба му по бащина линия - майката на Иван Ласкин, също не пита как е София.

\"Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я съдя. Родителите на Иван се развеждат отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка\", разкри Александра пред „Галерия“.

7 Коментара

злобарка

преди 2 години

Айде,да престане с това -всички да я съжаляват!Милионерка стана ,откакто Ласкин почина от алкохолизъм!Доста хитра и нахалнопресметлива,а талант-клонящ към нула.Все не я търсят и все нищо не иска,но не пропуска за захапе или жегне ,малкото и останали роднини.Вече и дъщеря си успя да набута за хонорари ,а в Откраднат живот беше една от излишните и бездарните.Животът и не е с нищо по -интересен от на другите хора и няма нужда да ни го натрапва постоянно в различни изяви!

Коментирай

Ману

преди 2 години

Все от нея не се интересуват, а може да има и причина... Знае ли се. Тя е телец зодия, те все обичат да играят ролята на жертвата

Коментирай

абе,

преди 2 години

Писна ми от тази многостардална Геновева.

Коментирай

хх

преди 2 години

Тази некадърница не спря да се жалва, за да търси изгода!

Коментирай

Бебо

преди 2 години

Жената може да иска да се интересува от внучката си, но като има предвид каква глезла и отвратителна майка я възпитава, сигурно това я спира!

Коментирай

Истината

преди 2 години

Не знам дали е трагедия или избор- че Иван Ласкин целенасочено се самоуби с пиене . Натам върви и Алекс, ако не намали алкохола . Наистина е срамота , че е постоянно по предавания и рубрики с битовите си неволи. Бих искала артистите да са известни с изкуството си .

Коментирай

11

преди 2 години

Да не си въобразявате ,че жената умира да разказва , просто иска да покаже на стотиците хиляди с нейната съдба,че може да се РЕАГИРА И ТАКА НА ПРИВИДНО ТЕЖКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. Щом жена на 36 се справя -ще успеят и много други!!!! Момичето определено мисли, но не само за себе си, има развито социално мислене, но това ще го разберат малцина.....и тъкмо на тях ще бъде полезна...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.