Бившият мъж на певицата изригна: Ако аз дам интервю за Кали, ще стане страшно!

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-maj-na-pevicata-izrigna-ako-az-dam-interviu-za-kali-shte-stane-strashno HotArena.net
Бившият мъж на певицата изригна: Ако аз дам интервю за Кали, ще стане страшно!

Фолк певицата Кали и бащата на третия й син Владимир са в люта битка за сина им Александър, напомня HotArena.

 

 

Бившата двойка не може да си подели мирно и кротко малчугана и най-вероятно двамата ще се изправят един срещу друг пред съда заради детето, писа „Уикенд”.

 

 

От близо седмица Кали и Владимир взаимно се обвиняват за разпадането на връзката им. Според изпълнителката, бившият й непрекъснато я е обиждал, наричал я неведнъж „лека жена” и подозирайки я в несъществуващи изневери. 

 

 

 

От своя страна Влади смята, че бившата му любима търси съчувствие от страна феновете си. Туроператорът твърди, че причината за раздялата им е изневяра от страна на фолк дивата. 

 

 

Не ми е приятно да влизам в тази тема, но съм провокиран от нейни медийни изявления. Не й правят чест интервютата, които дава. Ако аз реша да говоря и кажа нещата такива, каквито са в действителност, ще стане наистина страшно... Сигурен съм, че тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни. Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме, обиждаше ме и търсеше начин да се раздели с мен. Казваше, че с мен си е съсипала живота, имала какви ли не оферти“, заяви пред „Уикенд” Владимир. 

 

 

По неговите думи изпълнителката на „Нашата система 4-4-2” не му дава детето от месеци, а той иска да комуникира и поддържа връзка с единствения си син. Битката в съда ще е точно за Александър. Кали иска най-малкият й син да остане при нея и солена издръжка за отглеждането му, но Влади твърдо отказва да дава пари на бившата си, като дори намекна, че ходи да играе хазарт с парите. От години се мълви, че Кали пръска луди пари по казината. Туроператорът държи на своето, а именно, че фолк певицата е прахосница със съмнителен морал и не желае тя да отглежда и възпитава детето им.

10 Коментара

Ева

преди 5 години

ПРОСТАЦИ

Коментирай

Тита

преди 5 години

Всички знаем каква долна курвентия е Кали, знаем я цала София....

Коментирай

Петя

преди 5 години

Крайно време е и тя,след като не може дълго да издържа с един мъж, да престане да ражда ,защото децата страдат от грешките на родителите си .Влади е свестен мъж ,но живота му с тази жена,беше ясно,че няма да е цветя и рози.Но, за съжаление любовта е сляпа .

Коментирай

CHITATEL

преди 5 години

Tazi jena triabva da bade lishena ot roditelski prava. Ot krai vreme tia e otvratitelna prostitutka i daje alkoholichka.

Коментирай

Айтен

преди 5 години

Еми хубава жена естествено че ще е капризна и трудна за търпене че ще има ухажори и обожатели, а тоя чехльо Влади къде е тръгнал да се жалва и той. Детето ще е при майка си естествено майката си е майка каквато и да е тя, алкохоличка, курва, комарджийка и т.н., така че да си свива перките и да си трае, че и срещи с детето накрая няма да види, а не да му го присъдят.

Коментирай

Кали си е курва

преди 5 години

....

Коментирай

Бай хой

преди 5 години

А е пич ....тая пача да не е нимфоманка бах,мамата

Коментирай

Ziza

преди 5 години

Ами,Айтен,не е точно така,както си го мислиш-детето има нужда и от двамата си родители-дали заедно или поотделно,за да успее да се изгради като личност.Хубаво би било малко да се поспрат и да решат мирно проблемите си в името на детето.Но както и да е-бащите също са родители,имат права и обичат децата си.

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.