Цеци Красимирова разделена с мъжа си (Моделката се изолира в палата си в Барселона)

https://hotarena.net/laifstail/ceci-krasimirova-razdelena-s-maja-si HotArena.net
Цеци Красимирова разделена с мъжа си (Моделката се изолира в палата си в Барселона)
Цеци Красимирова и мъжът й Майкъл Струмейтис живеят разделени заради коронавируса, узна HotArena.


Моделката се е изолирала заедно с дъщеря си Джудит в палата си в Барселона, който им бе купен преди години именно от милионера. Красимирова не си е показвала носа навън от поне 20 дена, като не е ходила дори и до супермеркета, тъй като се е запасила с всички нужни продукти. Освен това в огромната си градина отглежда различни зеленчуци - домати, краставици, броколи, има и лимонови дръвчета. Цеци не крие, че много обича да се занимава с градинарство. 


Тя не ползва услугите и на готвачка, а сама приготвя храната си. Отдала се е също на спорт и на четене на книги. От огромния й басейн се вижда имението на съседите й - Шакира и Жерар Пике. Моделката се надява скоро пандемията да отмине и през лятото да се прибере в България. Тя не се страхува от коорнавируса, тъй като от години се храни здравословно, набляга на пресните плодове и зеленчуци и не пие никакви допълнителни витамини. 


Липсва й само мъжът й, с когото не са се виждали от няколко месеца заради пандемията. Двамата бяха разделени и на рождения му ден на 22 март. В момента Майкъл е в просторното си имение в Ел Ей, откъдето управлява бизнес империята си с марихуана за медицински цели, пише Галерия. Там негов съсед е Орландо Блум. В местността са именията на Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери. Майкъл броил за палата 16 милиона долара. 


Той е на няколко нива и разполага с басейн, СПА център и всякакви екстри. 



7 Коментара

''новинка''

преди 4 години

гОлЕм праз.

Коментирай

....

преди 4 години

А защо тя не е при мъжа си в Америка? Сигурно забраната и за виза( заради връзката и с наркотрафиканта, когото убиха в Амстердам), е все още валидна.

Коментирай

МОЛЯЯЯЯЯ

преди 4 години

НЕ Я ПОКАЗВАЙТЕ ТАЯ

Коментирай

Lolla

преди 4 години

tochno za tova e.

Коментирай

Цеца траверса

преди 4 години

Грозна кубила!

Коментирай

C

преди 4 години

Stiga s tazi ne izvestna s akula ili truda si a samo s vruzkite si!! To ne beshe mafioti , gonzovici, tozi. Za neia vae se pishe samo s kogo spi zashtoto insche e napulno bezinteresna

Коментирай

Гоши

преди 4 години

Страшно неприятна личност нечустоплътна и мърлява изглежда тези мъже акъл нямат с този травестит

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.