Чалгата налази театъра: Есил пее в Сатирата, Галена и Глория- звезди в комедия

08 Януари 2022, 17:23


Чалгата усилено превзема театъра показва проверка на „Телеграф“.

Примата Глория е последната от гилдията,  която бе обявена като част от комедийния хит „Направихте ме на луд“. Актьорският състав включва Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.  В същия спектакъл ще се включат Галена и Фики, но те ще играят пред публиката в Лондон. Галена за първи път ще се качи на една сцена с известните ни актьори, а Фики вече има опит, участвайки в няколко представления в София и в други градове на страната.

Есил Дюран вече почти година пее и играе в Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Тя е звезда в спектакъла „Сатирично кабаре“ чиито автор е шефът на комедийната трупа Калин Сърменов и си партнира със Силвия Лулчева, Албена Михова, Боби Турбото и други.

Като част от спектакъла „Таборът се връща от небето“ на режисьора Ники Априлов стана и ромската перла Софи Маринова. Заглавието е перифраза на историята, разказана в руския филм Таборът отива към небето. Освен Софи Маринова „Да“ на отправеното предложение казва и  Димитър Туджаров-Шкумбата, който е рамо до рамо до Маринова на сцената. Участва и Краси Ранков.

Спектакъл за чалгата има и в афиша на Малък градски театър „Зад канала“. Той се нарича „Поп-фолк хроники. Бели птици и куршуми“ по едноименния хит на Радо Шишарката посветен на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев.  Представлението е откровен разказ за златните години на поп-фолка, затворени между падането на тоталитарния режим и падането на първите глави на организираната престъпност.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гадни чалгари
Преди 1 година
-1
срам и позор...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
-1
Простащината/чалгарията/ е по-заразна от ковида.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
Преди 1 година
0
То пък един театър и едни артисти...... Същите "звезди" като в чалгата. Самата ви статия потвърждава думите ми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени