Деян Донков събира пари за зъби

https://hotarena.net/lubopitno/deian-donkov-sabira-pari-za-zabi HotArena.net
Деян Донков събира пари за зъби
Акьорът Деян Донков с нетърпение очаква момента, в който отново ще започне да работи, защото му липсват не само колегите и представленията, но и парите, узна HotArena.


\"Сега нямам парички за зъболекар. Сложих два импланта, но ми остават още да слагам. А и тази изолация ме побърква\", сподели актьорът в публичното пространство. За разлика от него синът му Христо е щастлив, че по цял ден е край мама и тати. \"Той рисува постоянно и въобще не ме отразява. Скача в чехлите сутрин и започва. Толкова хубаво рисува, но все пак дядо му е художник, да не забравяме\", смее се Донков. 


По време на изолацията актьорът гледа най-вече български филми и много се дразни на турските сериали. \"Много ме дразнят постоянните турски дандании, дето се реят от екрана. Станахме анадолски подмазвачи. Направиха ни провинция на Турция. Какъв е този културен геноцид, не мога да си го обясня\", чуди се Донков. 


За да не загуби форма по време на излоацията, той е започнал да се боксира и дори си е купил круша, пише България днес.

6 Коментара

Радина скоро смени

преди 4 години

...Тоя като го гледам, че е заприличал на антика Радина трябва да има нов и свеж мъж

Коментирай

Безплатен съвет

преди 4 години

Може да помоли за пари леля му Тоца - богаташката.

Коментирай

:)

преди 4 години

По-скоро на развалина-цигари,алкохол и те така.

Коментирай

Рени

преди 4 години

Направо старец

Коментирай

Бай хой

преди 4 години

Типичния "БеГе-творец,артис....или тем подобен"...по цял ден лочат алкохол ....."убиват" ги в някоя холивудска евтина продукция .....и после обикаля в "на кафе"....или подобна тв Помия .....и разказва колко трудно и сложно изиграл няква си роля .......в .тези "творци + певците ...във тялото им има повече алкохол и наркотици повече от колкото има вода в градския водопровод

Коментирай

Влах в София

преди 3 години

Художник е дядо му,ма твоя тейко беше ченгьойдер...що не казваш това бе вла мокър?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.