Дясната ръка на Илия Павлов: Изкара ме от болницата, за да давам пари на Слави Трифонов

06 Май 2021, 15:20


Мултигруп и Илия Павлов са водили разговори да финансират политическото движение „Гергьовден“ на Любен Дилов- син, което беше подкрепено и от Слави Трифонов и неговия екип. Това заяви в интервю дясната ръка на Илия Павлов и бивш вицепрезидент на Мултигруп проф. Стоян Денчев.

По негови думи Илия Павлов е изпратил Слави Трифонов и Любен Дилов-син да говорят с него за отпускане на средства за „Гергьовден“, но до реално финансиране не се е стигнало.

„Слави Трифонов го познавам още като бях в Мултигруп. Бях в болница и с Любен Дилов ме изкараха оттам, защото Илия Павлов ги беше пратил да говорим да им дам някакви пари за създаване на партията „Гергьовден“. Тогава говорих с тях, а Мая Манолова имаше една приятелка Анелия, която я беше довела в УНИБИТ (след като Мая стана депутат) за това да й кажа няколко думи как да се държи. Иначе нямам постоянни връзки с тях – не ги познавам толкова добре.“, коментира бившият вицепрезидент на Мултигруп, цитиран от Ретро.


Отношенията между  Слави Трифонов и Илия Павлов били изключително близки.

Слави дори е гостувал в митичното имение на Павлов в САЩ. За куриозна  история с шоумена разказа актрисата Лилия Славова. Бившата съпруга на актьора Краси Ранков разкрива, че по време на една Нова година, Дългия пострадал при стрелба с пушка. За щастие се оказало, че не е станало нищо сериозно.

Случката се разиграла по време на една Нова година, докато Слави, Лилия и съпругът й били на гости на Илия Павлов и Дарина. Като запален ловец, шоумена проявил интерес към ловните оръжия на бизнесмена. И дори решил да изпробва едно от тях.

Въпреки че го предупредили, че пушката рита, Слави излязъл навън и гръмнал. „Върна се, а между очите му… една огромна цепнатина!“, разказва със смях актрисата. По думите й още тогава, тя го помолила някой път да я покани в студиото му, за да разкаже историята, но той категорично отказал, тъй като не искал да се разчува.

„Той ни закле никога да не разказваме тази история, за да не му развалим имиджа“, със смях допълва още Лили. За щастие на всички в имението раната на Слави се оказала нищожна. А шоумена дори отказал да я зашият.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виктория
преди 2 години
-4
Мхмм Вадите уж кирливи ризи ама ви знаем Хот арена 99,9% в този сайт е лъжа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
007
преди 2 години
-4
С за шкафчетата с кинтите от изнудваните хора, опитващи да правят бузнес в Бг, нещо?Вие знаете ли колко хора им откраднаха бизнесите или фалираха тези октоподи.Статийка за това кога ще видим?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rally
преди 2 години
-3
Е, то отдавна е ясно, че Слави е човек на истинските мутри. Самият той в едно интервю каза, че били добри момчета. Защо хората в чужбина избраха мутраджия не е ясно. Но, както се видя, имаше възможност Слави да стане премиер и да управлява страната. Но се отказа, въпреки приказките си, че щял да оправи България. Е, оправя я...И вероятно доста пари печели от това...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 години
-2
И Любен Дилов-син е една телевизионна и политическа цветарка.Откъде ли не мина,къде ли не се завря.Чак организатор на" Мис" Проститутка стана.Какво слагачество на всеки и всички,жалко за интелекта му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди 2 години
-2
Това се знае отдавна.Нищо ново не се казва.Славчо винаги е бил и ще е поклонник на мутрите и кючекчията на Доган.Просто тези среди използваха омразата му към Бойко Борисов защото той не му разреши да застрои градината на бившия хотел"Кемпински-Зографски" сега мулташкия хотел"Маринела".И докато мята гюбеци по свирката им ще го използват срещу българския народ.Защото тези среди са точно такива-кръвопийци.Проклети да са.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
-1
Хахаха... Ще е смешно,но за съжаление е трагедия статията на "писалчо" от hotarena!!! Може да накарате читателите да мислят,може да се откажете от лесното по наклона "търкаляне" ако искате,ако сте професионалисти!!! Но ....клюкате като стринките от махалата. Всички знаят,че да бъде Слави Трифонов това ,което е не е било достатъчно да има хъс!!! Подпиран и го подпират заради интересите си бивши и настоящи тъмни играчи. Огромната пропаст е зейнала не само за Слави ,а и за отбори управляващи минали,настоящи и вероятно бъдещи. Корупция=власт,власт=корупция. Слави Трифонов няма да разруши" модела"! Неговите задкулисни поддръжници искат да затвърдят , модела власт=корупция=лични облаги. Остава надеждата,че някой управленец ще се смили над беднягата и ще му даде да оближе пръстите му с мед. И не е важно на кого и защо е гостувал Слави, стотици хиляди си го искат и ако могат ще линчуват останалите/като мен/,които не го харесваме......ето това вече е страшно!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени