Джина от Трамвай No. 5 откри злодея, отровил котките й! Доко хвърлял пиратки в устата на кучетата

1976
15 Септември 2018, 14:12


Джина Иванова от Трамвай No. 5 намери злодея, който трови животните, за които тя се грижи от над двадесет години, видя HotArena.

"
Днес 10.09.2018 г. в гр. София, кв. Надежда 1 най-после е видян човекът (ако може да се нарече такъв), който редовно поставя храна с антифриз на животните.

Представител на нашата организация - Мая Илиева и още две нейни приятелки са го видели вечерта към 21.30 с паничка в ръка, която е поставил зад кофите за боклук. Съдържанието на паничката е месо, яйце, парченца пица, антифриз и бяла кристална прах отгоре.

Лицето Даниел Цанов не е отговорил на въпросите какво е това и псувайки се е прибрал.

Повикана е полиция, която е дошла веднага и е описала случая.

След това на място във 2-ро РПУ е подадена жалба от Мая и другите две лица, взели са храната и са издали протокол.

Очакваме най-после да има последствия.

Вижте хубаво това лице. Той е този, който хвърля пиратки в устата на кучетата, той е този който ги трови и той е този, който залива дръвчетата с нафта!“, писа певицата в профила си във Фейсбук.

Джина споделя още, че досега не е имала проблем с животните. Пазарува и готви, като на месец дава около 200 лева за храна. Всички котки са кастрирани и тя се грижи за тяхното здраве, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Си
преди 10 месеца
-1
Първо, обичам всякакъв вид животни, отглеждам 2 такива в къщи. Второ, не толерирам подобно отношение към животните. Но трето, всеки който иска да се грижи за бездомни животни да си ги вземе в ТЯХ, или да ги занесе в приют. Безпризорни котки и кучета нямат място по улиците на градовете и другите населени места. Те разнасят болести и паразити, някои от тях са агресивни и нападат хора, мястото им не е на улицата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 10 месеца
-5
Този човек да й спретне на тази застаряла лелка едно дело за уронване на престиж! Никой няма право да помества снимки на непознат и да го упреква в непотвърдени действия. За тази цел си има органи, а не случайни изкукуригали бабички да го правят!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени