Ексклузивно! Дъщерята на любовницата на Веско Маринов в трогателен смс до певеца: Не ни разделяйте с брат ми и тати, обичам ги ! (Шокиращи подробности)

16 Февруари 2017, 10:23


Дъщерята на Веселина Пеева от Добрич, която е любовница на певеца Веселин Маринов, му е написала разтърсващ есемес, научи HotArena.

Представяме ви го в нецензуриран вариант:

„Здравейте, аз съм дъщеря на Вашата нова жена, Веселина от Добрич, казвам се... Моля Ви не ни разделяйте с брат ми... обичам го и него и тати!“.

Отговорът на звездата от Полски Тръмбеш е следният:

„Здравейте ....В чужбина съм, но ще звънна на Веселина, която ме помоли преди месец за помощ относно проблемите, които сте й създали, за да се опитам да й помогна! Останалото от съобщението ви не го разбирам, но първо ще звънна, за да разбера тези измислици на каква основа са!“.


От написаното става ясно, че Маринов не отрича, че има връзка с 42-годишната бивша сервитьорка Пеева. Безспорно е, че взима присърце личните ядове на новата си любима и дори се ангажира да се намеси и разреши проблемите, пише "Галерия".

Блондинката от Добрич пуснала писмо до МВР преди време, с което забранява на по-голямата си дъщеря да напуска пределите на страната, въпреки че в друга декларация разрешава на момичето да пътува в чужбина. Децата й от момента се отглеждат от татко им, който е сериозен бизнесмен в Северна България.

Понесена на крилете на любовта, Веселина решила да си сложи и нови гърди преди 2 години. Операцията е извършена в клиниката на доктор Николай Георгиев, който имплантира по 300 кубика силикон във всяка гърда.

Очаквайте: Правила ли е Веселина аборт, защо, и има ли проблеми с психиката? Още екслузивни разкрития! 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени