Ели Гигова иска да е Алена (Луднала по астрологията и нумерологията)

2721
23 Ноември 2014, 14:00


Ново поприще си е избрала Ели Гигова, която напусна „ВИП Брадър” на крачка от победата. Наследницата на богаташа Николай Гигов възнамерявала да задълбочи познанията си по астрология и нумерология и да превърне хобито си в професия, научи HotArena.net.

 

Ели Гигова отдавна мечтае да е като Алена. Интересите й обаче се простират отвъд астрологията. Бившата тв водеща е запалена и по нумерологията, и по езотериката. Ели вече е изчела доста книги по темите, правила си е даже изчерпателни хороскопи – и зодиакален, и нумерологичен, пише в. „Уикенд“.

 

Засега обаче отказва да състави за близките и приятелите си и категорично отклонява молбите им. Ели смята, че все още не се е усъвършенствала, за да прави хороскопи и на други. Иначе за себе си непрекъснато се съветва и със звездите, и с числата. Богатата наследница не предприема нищо в личния и в професионалния живот преди да изчисли астрологично и нумерологично дали въпросното начинание ще е успешно.

 

Освен по двете науки Ели силно се вълнува и от езотериката. В светските среди даже подозират, че Гигова целенасочено е съкратила кръщелното си име Елеонора. Както е известно, според вярването промяната на името води до промяна на съдбата. Затова се коментира, че със съкращението Ели си е гарантирала успех и щастие.

 

Бившата тв водеща не е коментирала темата, но пък е признавала, че никога не говори за бъдещите си намерения от страх, че може да предизвика съдбата. „Много съм суеверна и като че ли във всеки случай, в който аз съм обявявала някаква цел или план, по една или друга причина не са се случвали. Затова уважавам поговорката – „Разкажи плановете си на Бог, за да го разсмееш”, споделя Ели.

 

32-годишната наследница на богаташа Николай Гигов е признавала още, че вярва в прераждането. Ели не се е подлагала на хипноза, за да види предишните си въплъщения. Сама е стигнала до истината. Неведнъж й се е случвало да се озове на непознати места или с хора, които смята, че вече е срещала. Така у нея се затвърдило убеждението, че прераждания действително съществуват.

 

Освен всичко останало Ели смятала и, че е дете индиго. С това журналистката си обяснявала буйния си характер и непримиримостта си. Затова и се страхувала да се обвърже в брак. За индиговите деца е присъщо, че те не признават традиционните норми.

 

Те са свободолюбиви и не търпят каквито и да било обвързаности пък били те и брачни. Вероятно в индиговата аура на Ели се корени причината, поради която тя все още не е минала под венчило. Самата тя е признавала, че държи на независимостта си и не би могла да се посвети на един мъж като да загърби амбициите си.

 

„Имало е моменти, в които за една седмица съм се намирала в три различни точки в Европа. Едва ли ще се откажа от професионалното си развитие, на което много държа и което ме прави щастлива, за да бъда напълно отдадена на едно семейство. Бъдещият ми съпруг, надявам се да има такъв, трябва да бъде съгласен да направи компромис. Просто няма да мога да бъда напълно отдадена на него, както много мъже биха искали”, споделя Ели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени