Ето защо Стоян Алексиев заточи любовницата си в Шумен!

3772
31 Август 2018, 15:21


Стоян Алексиев изпратил 44 години по-младата си любовница в провинцията, узна HotArena.

 

Ветеранът от Народния театър не се разделил окончателно с Ивана Бобойчева, но съдействал да я разпределят на щат в драматичния театър в Шумен, за да може да е по-далеч от него и да не му създава толкова проблеми, писа „Ретро“.

 

Вече от месец дипломиралата се тази година актриса репетирала няколко постановки с новите си колеги. Тъй като не блестяла с особен талант, щяла да участва предимно в пиеси за деца. Музата на Алексиев към момента живеела изцяло в Шумен и нямала планове да се връща в столицата, където била отритната от всички театри.

 

Въпреки връзките и познанствата на Стоян никъде не искали да вземат Ивана заради лошата й слава.

 

Тя се надяваше той да ходатайства за нея и да я уреди в Народния, но няма как да се случи. Колективът не го иска, едва си пази неговото място, камо ли да урежда любовницата си“, коментират колеги на 67-годишния актьор.

 

Алексиев бил щастлив от развоя на нещата, защото щял да храни с едно гърло по-малко. Не е тайна, че от началото на връзката им, той поемал наема на студентската квартира на Бобойчева, в която се срещали. Понякога й давал и джобни пари и непрекъснатите им обиколки по барове и екскурзии съвсем му скъсали джоба.

 

Сега бил доволен, че ще трябва да плаща само горивото си до Шумен, за да се вижда с нея и разходите му щели да намалеят драстично.

 

Най-щастлива от преместването на Ивана в Шумен била съпругата на Алексиев – Надежда. Повече от година дамата мълчи за авантюрата му. Макар да се прави на широкоскроена, Надя тежко изживявала предателството на мъжа си, но вярвала, че невижданите очи се забравяли по-лесно и се надявала разстоянието да успее да раздели Ивана и Стоян.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени