Фермерка си пада по Данчо Йовчев?

578
28 Септември 2018, 23:00


С всяка изминала седмица темата за мъжете става все по-актуална сред женската част от риалитито „Фермата“, видя HotArena


Щурата софиянка Христина най-често я дискутира, тъй като на нея те явно най-много й липсват. В момента брюнетката е със статус „необвързана“, но има ясни критерии, на които евентуалното й бъдещо гадже да отговаря.


Желанието на Христина е мъжът до нея да бъде нисък, с атлетично и релефно тяло, епилиран. Описание, на което съвършено отговаря олимпийският ни медалист и участник във „Фермата“ Йордан Йовчев.Явно Христина не е останала безразлична към световноизвестния атлет, тъй като по думите й той бил абсолютно копие на бившето й гадже. Младежът също се казвал Данчо и единствената разлика с известния му адаш била, че бил с по-тъмни очи. Двамата с Христина имали седемгодишна връзка, изпълнена с много емоции.


Присъствието допреди броени дни на Данчо Йовчев във „Фермата“ не остави нито една жена безразлична към него. Освен че се включи пълноценно в живота на стопанството,  помагайки в работата на всеки, което го превърна в любимец на всички, честата му поява гол до кръста даде възможност на дамите да плакнат очи по съвършените му мускули.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени