Фицата и Донков стават доброволци

714
23 Март 2020, 11:13
Светъл пример дават звездите от актьорската гилдия, видя HotArena. Голяма част от тях избраха да не си стоят у дома, а да помогнат на обществото.

„Отивам да съм жива сила. Готов съм да помагам на хората и държавата. Да, в момента съм безработен, да, в момента грижа за две семейства и имам своите отговорности, да, и на мен не ми е спокойно, но преодолявам страха.

Въпреки това имам дълг към обществото, към тези, които имат нужда от помощ. А може би това е единственият начин да се справим с тази криза—всеки от нас да забрави своите несгоди. Дошло е време да бъдем по-добри към другия”.

Това каза актьорът Филип Аврамов, по повод решението си да се присъедини към доброволческите отряди на втора линия, които помагат на заболелите от коронавируса в различните болнични заведения в столицата.

В момента Фицата се грижи за жена си—Севинч Ибрахим, която работи като сестра в „Пирогов”, но в момента е по майчинство. Младата певица се чувства чудесно и напълно подкрепя мерките на щаба и правителството за справяне с кризата.

Деян Донков също е готов да се включи, ако се наложи, с помощта си.

Вчера той пусна видео в инстаграм, на което се подстрига нула номер в знак на съпричастност към действията на ген. Мутафчийски.

„Дошло е военно време и затова и аз като в казарма се пускам нула номер. Искам в знак на солидарност с всички доктори и тези, които им е трудно в този момент, да изразя подкрепата си за тях—можете да разчитате на мен”, сподели Донков.


В същото време съпругата му Радино призова колежките си да не скучаят, а да развличат хората със забавни клипчета в социалните мрежи.

Владо Карамазов и Камен Донев също станаха част от доброволческите отряди. „Може би природата ни удря закъснял шамар, от който да се стреснем. Защото ние, хората не успяхме да се организираме и да я запазим жива и да не я унищожаваме. Останете вкъщи, моля ви”, призова Карамазов.


За същото призова и Камен Донев.


„Много разбирачи се навъдиха и много актьори, които се шегуват с положението в момента. Не е ок това, просто защото по-добър начин не е измислен—превенция, това е. Да защитим себе си и близките си хора”, обяви актьорът.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4738
Преди 1 година
-2
Спрете вече!! Ужасно ми писна от бълг. "артисти", които ни натрапвате ежеминутно!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
-1
....съпругата му Радино призова колежките си да не скучаят, а да развличат хората със забавни клипчета в социалните мрежи.... Стига глупости бе Радино,най-полезното нещо е да си гледаш детето и да не се навирате по социалните медии.Ти и всички като теб.Контактувайте с близките си,роднините си,забавлявате се.Хората нямат нужда хухавели да им се натрапват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени