Гаджето на Нора Шопова плаши с БОЙ Благо! (Вижте какви SMS-и му пращал)

2517
18 Юли 2018, 13:00


След като за пореден път наруши 10-ата Божа заповед „Не пожелавай жената на ближния си“, футболистът Благо Георгиев си навлече гнева на гаджето на синоптичката Нора Шопова.

 

Джизъса, както го наричат заради парадирането с любовта му към Исус, едва не се сбогува с чисто новите си зъби след заплахи от приятеля на красавицата Траян Косев.

 

Любимият на синоптичката побеснял след излъчването на последните епизоди от „Черешката на тортата“, където Благо показно сваля Шопова. Футболистът през цялото време се закачаше с Нора, подхвърляше й намеци и не отделяше поглед от нея. Влечението му направи впечатление и на останалите гости, като подразни и самата синоптичка.

 

„На моменти хуморът на Благо ми идва в повече, но взех да свиквам“, тактично се изказа Шопова. „Той е като момчетата в детската градина. Като си харесат някое момиче, започват да го дърпат за косата, да го скубят…“, пошегува се Мис България Вероника Стефанова, визирайки отношението на Георгиев към Нора.

 

Така, приятелят й също не останал сляп за свалките на футболиста и в няколко SMS-а систематизирано описал какво ще се случи с новите му фасети, ако продължи с набезите. „И без това фъфли с тях и нищо не му се разбира“, шегували се приятелки на синоптичката.

 

Траян обаче никак не се майтапел. Той е успешен адвокат и съосновател на една от водещите консултантски компании у нас. Имал доста стабилни връзки не само в сферата на правните услуги, но и в подземния свят. Узнал чия приятелка е ухажвал, на Благо бързо му се свили „мартинките“ и отстъпил, разказват приближени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nina
преди 11 месеца
-1
Golemi glupostid
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nina
преди 11 месеца
-1
Golemi glupostid
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени