Галена и Гери-Никол - певиците, които промениха музикалния шоубизнес в България! Избухват със съвместен проект?

05 Май 2017, 12:03


Kолкото и хулени да бъдат известните личности, винаги трябва да се поощряват прогресиращите сред тях. В противен случай... какъв е смисълът от критиките към тях? Произхождайки от този въпрос читател на HotArena се е постарал да направи анализ на две от популярните ни родните дами - певици, които са променили музикалния шоубизнес у насГалена и Гери-Никол.

 

 

Ето какво гласи сигналът:

 

 

„Ще ви разкажа една история за силните жени. Две изпълнителки, които правят разликата в последните години, надявам се това да бъде стимул към още повече успехи, защото в противен случай HotArena няма да си затвори очите пред грешките им.  Две звезди забравят за границите и ни доближават до световния пазар.

 

 

Независимо дали слушате музиката им или не, трябва да се радвате, че ги има, защото те са тези, с които всички други се сравняват. А и всяка от тях трябва да бъде щастлива от появата на другата, защото макар да се изявяват в коренно различни жанрове, те са си единствената конкуренция. Тези, които стоят на върха на планината на успеха в световен мащаб, не винаги са перфектни, рядко успяват най-интелигентните или най-добрите хора. Истината е, че каквито и качество да имате или нямате, ще бъдете по-добри от всички останали ако имате едно простичко качество: АМБИЦИЯ!

 

 

Това е и думата, която най-добре описва кралиците на поп-фолка и RnB стила - Галена и Гери-Никол. Двете звезди може да се различават по доста неща, но всъщност май по повече си приличат.

 

 

Те са от онази малка група хищници в човешки тела, дръзките, които не се страхуват и променят статуквото в професиите си на 180 градуса. След всеки нов техен проект цяла България говори, винаги се показва нещо ново било то техника, място, звучене, визия, каквито до сега не сме виждали и всичко друго, сравнено с тях бледнее.

 

 

Галена - Истината е, че нейният път е доста по-трънлив. Ако побързахте да си кажете, че все пак успехът зависи от парите, с които започваш, то Галена бързо може да ви поправи. Тя не излиза от семейство на милионери, даже проектите й в началото нямат нищо общо с тези днес. И точно в момента, в който недоброжелатели пуснаха в интернет онова нейно клипче и помислиха, че вече предсрочно са прекратили кариерата й... точно тогава разбрах, че тази жена е хищник. Тя не само не падна по гръб, но и с всичко, което беше спечелила до тогава започна да прави проекти, които за това време се виждаха рядко.

 

 

Постепенно по пътя си успя да открие най-добрите хора във всяка сфера, с които направи впечатляващ екип. И ако вече ви казах колко е важна амбицията, точно тук е момента да посоча качество номер 2, което ще ви е необходимо ако искате да успеете: Усетът към хората. С невероятният стайлинг от Добромир Киряков и Борче Ристовски, Галена не само стана модна икона номер 1, но и вече има своя, жънеща успехи модна марка - Beyond. Освен стайлингът, обаче има нещо, което още по-силно изтреля Галена към върха - невероятните клипове. Георги Манов  е човекът, който ни изумява всеки път с работата си като режисьор. Ако обаче си казвате, че всички успехи се дължат на екипа й, също срещано твърдение, тогава защо друг не намери тези хора преди нея? Защо друг работил с тях не създаде тези проекти?

 

 

Защото всеки изпълнител е нищо, ако няма собствено въображение. Галена усети хората си в момент, в който малко други ги забелязваха и им даде шанс да създадат заедно една нова вълна в поп фолка, която сериозно вдигна летвата. Риана, Бионсе и всички останали световни звезди изградиха свой екип, защото умеят да усещат хората. Днес Галена прави невиждани за България проекти, а звученето им трудно може да се пречисли към поп- фолка. Изпълнителката добре знае, че времето на типичното чалга звучене изтече и никак не ни изненадва, че точно тя поведе хорото към нов ритъм.

 

 

Гери-Никол - Варненката започна доста по-лесно, тя вече беше позната от музикален формат, имаше наличните средства и просто се появи от една "кутия, пълна с тайни" и ни запали. Средствата, обаче са нищо без идеи. Много родни звезди също имат богати родители или са държанки на милонери, но нямат виждането на Гери. Младата певица изненадващо за възрастта си е развила такава призма, с която всеки нейн проект се превръща в абсолютен шедьовър. Тя не просто измисля клиповете си, но и участва в музиката, текста, говори перфектен  английски и не случайно вече всички се чудят защо не се насочи към световната сцена. Поредното признание на Гери-Никол дойде от Ера Истрефи, която я отличи като една от най-добрите на Балканите. Певицата показва завидна психика за възрастта си, не защото не я наранява всичко, което е изсипва върху нея, а по няколко прости причини - тя знае точно какво иска, готова е да плати цената за това и знае, че няма сила, която да открадне амбицията й. В момента има доста млади звезди в нейния жанр, но все още разликата с Гери-Никол е огромна. Конкурентките също имат доста спонсори, но все още не могат да стигнат въображението й. Младата звезда знае добре, че за да бъде на ниво, които никой друг няма, трябва да прави проекти, които на никой друг не минават през главата, дори при най-дръзките мечти.

 

 

Галена и Гери-Никол определено променят музиката из основи. А какво би се получило ако двете звезди, които нямат граници съберат въображенията си в общ проект?! Взривоопасно.“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво!
преди 5 години
-4
Ей, една хубава и реална статия да прочетем тук! Браво на този, който е написал това, защото е прява в десятката!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hahahh
преди 5 години
-6
Ne sravniavaite baba sys mlado momiche molia vi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ГАЛЕНА Е КРАДЛА
преди 5 години
-8
ХА ХА ХА КАКВИ НЕВИЖДАНИ ПРОЕКТИ ПРАВИ ЖАЛЕНА- ВСЯКА НЕЙНА ПЕСЕН Е КРАДЕНА, КАЛЕНА КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО- ПЕСЕНТА И МАМУРАГАН Е ОТКРАДНА ОТ ВЕСИ БОНЕВА, АЛБУМА АЗ КОЙТО ПУСНА ПРЕЗ 2011 Е КРАДЕН..ТОВА ЛИ Е НОВАТОРСТВОТО В ПОПФОЛКА- ДА КРАДЕШ ПЕСНИ, КЛИПОВЕ И ВИЗИИ И ДА СЕ ФУКАШ ЧЕ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
baj xui
преди 5 години
-7
галена на живо не може да пее а ако не беше порноклипа до сега да търкаше някъде кенефите платена статия отново за некадърницата галена и с кое е постигнала световното ниво - с клипа във ваната ли
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марио
преди 5 години
-12
Галена е ХИТ, дори и без порното, тя отново днес щеше да е на върха! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марио
преди 5 години
-13
Галена е ХИТ, дори и без порното, тя отново днес щеше да е на върха! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kris
преди 5 години
-7
da blagodarim na PRite i na dvete :) :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Голям смяХ!
преди 5 години
-10
Защо? Какво общо имат ПР-ите им тук? Те точно тези певици ако пък нямат фенове, които да напишат подобно нещо, то не знам кой изобщо значи има. :D
Гери >
преди 5 години
-10
И двете наистина са най-добрите в момента, странно защо медиите толкова рядко признават успехите на когото и да било. Клиповете на Гери са по-добри, но песните й без Криско са доста по-слаби, прекалено много текст. С тези клипове ако отново заработи с Криско ще стига и световния пазар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мк
преди 5 години
-14
Точно така е! Абсолютни лидерки са на пазара, макар да не харесвам самостоятелните песни на Гери. А Галена не мисля, че се изявява в някакъв конкретен жанр толкова. Не бих казала, че се ограничава и си поставя лимити, та да можем да я впишем в еди какъв си жанр. Вкарвала е и поп, и латино и R&B звучене.. Отдавна кариерата й говори сама за себе си и заглуши дори шума от хейтърите, които все държат да си я спомнят с онова клипче, защото дотам и дотолкова им се свеждат интересите. Но според мен Галена е много по-напред и по-успешна от Гери, първо, защото не е имала този летящ финансов старт на Гери (което не че е лошо разбира се, но все пак помага много), а и Галена вече 9 години е на върха, а Гери я има едва от онзи ден и има 2 самостоятелни песни на кръст. Лесно се става известен, трудно е да се задържиш отгоре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени