Гнусно: Куп известни и неизвестни лица си правят реклама на гърба на мъртвия Денис Теофиков

21 Ноември 2021, 15:00


Трагичната смърт на Денис Теофиков даде поле за изява на цяла плеяда от известни и неизвестни лица, които започнаха да дават интервюта за живота, пороците и проблемите на младия певец. „Уикенд” забеляза, че по родните студиа се изредиха куп лица, които уж много ги боли, но искат да кажат цялата истина за кончината на изпълнителя.

Първа излезе да говори певицата Кали, която уж била упълномощена от родителите и искала да предаде това, което те имат да казват. След нея се изреди Есил Дюран, която преди много години съзряла таланта в Теофиков. И тя получи своите 10 минути в национален ефир, поводът – преждевременната смърт на Денис.

След нея се появи бившият шофьор на загиналия певец - Мартин Пенчев, който заяви, че семейството на 21-годишния талант едва смогва и свързва двата края. Мартин разказа, че когато е бил малък, фамилията му цели два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. „Имал е 5 лв. в джоба - за отиване и връщане с метрото до училище и за студен чай. Съвсем нормално и бедно момче. С първия си хонорар си купува по-хубав диван за у дома и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и баща му. Имат и малка кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше”, заяви шофьорът и допълни, че Денис има брат, който родителите му крият и никой не знае за него.

Мартин потвърди за тормоза над изпълнителя, който е бил от страна на продуцента му Николай Пашев и Цеци Лудата глава. „По мое време хонорара на Денис беше 3000 лв., а той получаваше след участие от сорта на 400-500 лв.” – разкри Пенчев.

От тези признания увиснаха ченетата на зрителите, но това далеч не беше всичко и само ден по-късно и продуцентът Николай Пашев реши да проговори. Той, разбира се, изказа съвсем различна версия и отрече да е тормозил подчинения си. „Никога не съм се стремял към публичност, но момента е такъв, че трябва да кажа моята истина. Правя го заради Денис, заради себе си, заради моето семейство и всички мои близки. Ще бъда изключително откровен. Всеки да тълкува както пожелае”, започна изповедта си Пашев.

С Денис се запознава, след като вижда клип, на който пее. В момчето намира изключителна харизма, интересен глас и потенциал за световна звезда. „Най-много ме впечатли неговия глас, видях потенциал за световна звезда. Срещнах се с баща му, обясних му какви идеи имам, разбрахме се. Всички бяха много щастливи и заедно тръгнахме напред. С Денис имахме комплексни отношения, особена връзка, като син и баща. Опитвах се да му показвам кое е хубаво, кое е лошо. Карах го да чете книги, да си ляга рано, да става рано. В началото имахме проблеми, като при всяко едно дете, но после всичко се оправи. Споделял ми е, че има проблем с паник атаки, че е в депресия", заяви продуцентът.

Пашев обясни, че договорът на Денис е бил такъв, че певецът е получавал почти двойно по-големи проценти от него, а инвестицията за проектите му е нула.  На въпрос виждал ли е някога Денис да употребява наркотици, той отвърна така: „Не съм бил свидетел да взима наркотици. Питал съм го, той е отричал’.

А относно договорните споразумения, от думите на продуцента на младия изпълнител става ясно, че той не го е карал да инвестира. „Взаимоотношенията ми с Денис бяха на съвсем друго ниво. Не съм му крещял. Не съм го обиждал. Около 4 дни преди фаталния ден той ми каза, че не се чувства добре и му минават някакви мисли през главата. Но не усетих, че той е с нещо по-различен и че ще направи нещо. Казах му, че трябва да благодари - за всичко, като си мислех, че така ще се успокои, че е изпаднал в някаква паник атака и не говори сериозно”, заключи Пашев.

Доста се разминават версиите на шофьора и продуцента. Кали също намекна за заробващите условия на труд при Николай. Неслучайно в последните години почти всички по-утвърдени имена напуснаха големите музикални компании и вече или се продуцират сами, или отидоха в по-малки и не толкова ограбващи ги фирми. Всички тези признания се случват докато родителите на Теофиков още не могат да осъзнаят какво е станало и, че детето им го няма. Разяреният баща на таланта от „Люлин” написа остър пост във фейсбук срещу твърденията на шофьора на сина си в интервюто му пред журналиста Станислав Цанов. Оказва се, че много от твърденията на Мартин не се потвърждават от семейството на трагично загиналия млад певец. Атешкан сам написа, че не са разчитали на парите на Денис и няма друго дете от предишен брак, с което опровергава думите на Пенчев, че Денис има брат.

„По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си, без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели. Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак, са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот. Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да спрете!”, зове музикантът и се надява с това да спрат различни хора да си правят реклама на гърба на покойния им син.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 5 месеца
0
Защо не казват нищо повече как е починал?? Защо потулиха случая ??? Нали имаше задържан , нали 6 човека бяха разпитани , включително приятелката му Алекса ??? Защо ? Защо не казват нищо ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени