Голямата любов на Ивана – Стоян Канара влиза в затвора

https://hotarena.net/skandali/goliamata-liubov-na-ivana-stoian-kanara-vliza-v-zatvora HotArena.net
Голямата любов на Ивана – Стоян Канара влиза в затвора

Големи син на основателя на легендарния оркестър Канарите Атанас Стоев - Стоян влиза отново в затвора, научи HotArena. Това реши районният съд в Пловдив, след като го хвана да кара дрогиран.

Барабанистът е спрян за рутинна проверка от екип на КАТ на 29 декември на централен булевард в Пловдив. Музикантът е бил зад волана на BMW то си. Направеният му тест за наркотици показва положителен резултат. Дрогата на която е реагирал драг чекът е бил кокаин пише Трафик нюз.

Бързото производство в Районен съд стартира с думите „съжалявам” от страна на Стоев. Той сключи споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си. Стоян Стоев бе наказан с 6 месеца затвор, при първоначален общ режим.

Книжката му ще бъде отнета за две години, наложена му е и глоба от 490 лева. Това не е първата среща на музиканта с магистратите.  Канара излежа присъда за притежание и разпространение на наркотици, но от няколко години е на свобода. През 2006 година Стоев е арестуван за разпространение на наркотици. Осъден е на 9,5 години от Окръжен съд, след това Апелативен съд намалява присъдата на 6. През 2012 година Стоян Канара напуска затвора.  Музикантът е част от известната фолклорна група \"Канарите\", основана от неговия баща Атанас Стоев. Стоян е голямата любов на певицата Ивана, с която са имали доста бурна връзка, припомнят клюкари.

4 Коментара

Любов

преди 3 години

ГОЛЯМА ЛЮБОВ СА!!!!!! НИЩО че се КРИЯТ!!!!! Само че Канара за пореден път я предава!!!! Сигурно пак ще го чака да излезе от затвора!?!

Коментирай

.

преди 3 години

Леле, наистина ли е с тоя

Коментирай

Тито

преди 3 години

Ивана по интервюта казва че е сама.

Коментирай

Дженка Канарова

преди 3 години

Срамува се да каже, че им връзка с бивш затворник и отявлен наркоман.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.