Хепи-ендът с истината за осиновяването на Нети прерасна в трагедия (Красимир Левашки, първият съпруг на майка й Джилда, почина от мъка)

10 Май 2020, 13:03


На Цветница, 12 април, в предаването „Търси се”, шумно анонсирано преди това, актрисата и певица Нети разказва история като за филм. Разкрила, че е осиновена, но внезапно намерила истинските си родители – Джилда, която живее от години в Германия, и Петко Кръстев, актьор в Плевен. Актрисата не се сърдела на биологичната си майка, че я е изоставила. Времената били такива. Джилда била притисната от обстоятелствата. Следват емоционални изповеди, разяснения и обобщения, че любовта побеждава.

Нети разбира още, че по линия на баща си е сестра на Александра Кръстева – водеща на предаването „Тази събота/Тази неделя” по Би Ти Ви. На фона на хепи енда, който тече в национален ефир, се разразява истинска трагедия... Дългогодишният тонрежисьор на легендарната група „Диана Експрес” Красимир Левашки – първият съпруг на Джилда, с когото имат дъщеря Виргиния, приема изключително тежко разгласяването на толкова лична и мъчителна за всички история. Още повече, както стана ясно по-късно, съвсем непълна. Дъщеря му Виргиния също е потресена от разкритията. Дни по-късно, на 29 април, Красимир Левашки си отива от този свят. Състоянието му се влошава от медийната истерия и той изпада в депресия, която го убива.

„Преди 2 години направи бъбречна криза, а след това и инфаркт. Всеки ден приемаше лекарства. Преди 3 седмици майка ми направи една голяма глупост и той я преживява много тежко... Спря да си пие лекарствата, спря да се храни, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои „приятели”, които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство /предателство направо го срина...

Татко си отиде обиден, унизен, огорчен и сломен

споделя Виргиния преди дни във фейсбук профила на баща си в отговор на един от коментарите на всички, които изразиха съболезнования.

Колегите и приятелите на Красимир Левашки в гилдията бяха в шок, след като разбраха за загубата. Сред тях са композиторът Стефан Щерев и певецът Илия Ангелов, известен и като солист на групата „Диана Експрес”. Покрай изказването на съболезнования към дъщеря му Виргиния, Илия Ангелов като че ли не се стърпя и загатна, че изнесената истина около раждането на Нети, изобщо не е цялата. Последва коментар на Виргиния. После се включиха и други... Постовете бързо станаха достояние на медиите, което донесе още огорчение за дъщерята на Красимир Левашки.
„Не съм давала съгласие за публикуване на историята, точно намесата на медиите и липсата на такт и уважение на личното пространство погубиха баща ми”, заяви Виргиния, след като певецът Илия Ангелов сподели в социалната мрежа последните медийни публикации, базирани на техните коментари във фейсбук. Очевидно обидени, те изброиха неточностите под поста в профила на известния солист на група „Диана Експрес”, а с това и разбулиха докрай цялата истина за раждането на Нети.

„За пореден път „жълтите медии” доказаха, че не са способни дори да преписват”, започна Виргиния изброяването на неточностите в разгласената й комуникация в социалната мрежа. Дъщерята на Красимир Левашки изтъкна недоволството от оповестяването на нейни коментари по повод реплики на приятели на баща й, при което дори „не е спазена хронологията”. Тя подчерта още, че именно намесата на медиите и липсата на уважение на личното пространство „погубили” баща й.

„Не аз, а Адела/Антоанета е първородната дъщеря - тя е 2 години по-голяма от мен. Джилда е имала връзка с бащата на Антоанета 3 месеца преди да се сгоди с баща ми. От коментар на приятел на баща ми, публична става и истината, че Джилда се е омъжила бременна, а когато се е разбрало, че детето е от друг, всички са я изоставили. Баща ми я е прибрал и са се опитали да бъдат семейство - така съм се родила аз”, разказва Виргиния, която по майчина линия също е сестра на Нети, чието рождено име е Антоанета.

В изясняване на истината се включи и Илия Ангелов. Така стана ясно, че Джилда се е омъжила за Красимир Левашки, когато вече е била бременна с Нети. „Джилда е знаела, че е бременна и се омъжи за Краси с целта да го убеди, че детето е от него. Роди го и Краси беше много щастлив, празнувахме. Тя му каза, че е седмаче, а то беше нормално и носено дете. В родилното майка му разбрала и тогава Краси я изгони, но след няколко месеца пак се събраха пак с негово желание. След това се роди Виргиния, този път наистина от Краси. Това е истината на 100%”, разясни Илия Ангелов.

Така стана ясно, че „хепи ендът”, който се разигра в „Търси се”, всъщност е бил недоизказана истина за една семейна драма. А разкриването на половинчати, дори неточни моменти от нея, дълбоко са наранили дългогодишния тонрежисьор на „Диана Експрес” Красимир Левашки и дъщеря му Виргиния.

Тя почете баща си, като лично го подготви за последното му пътуване. „Изпратих го сама, така както се грижих за него през последните 20 години”, каза Виргиния в отговор на коментар на „приятел” на баща й преди дни, когато сподели за загубата. От емоционалните й коментари става ясно, че само тя е била до него и го е защитавала, когато „другите му бивши близки се” злоупотребявали с доброто му име и сърце. „Той нямаше нужда от „изпращачи”, а от опора и подкрепа в трудни моменти”, сподели Виргиния, а по-късно допълни, че се е погрижила и почела баща си, точно по начина, по който той е искал. „Виргиния, приеми моите най-искрени съболезнования! Краси беше един от нас и съжалявам, че си е отишъл разочарован от приятели! Надявам се да не съм един от тях! Да почива в мир!”, написа Илия Ангелов, а Виргиния му отвърна:

„Погребан е с плоча на „Диана Ексрес”.

Тогава, в тези първи коментари след като Красимир Левашки си отиде от този свят, Илия Ангелов загатна, че в „Търси се” не е разкрита цялата истина, а оповестяването на толкова лична история е съкрушила приятеля му. „Останах много учуден от това, че Джилда (рождената майка на Нети) премълча голяма част от истината около раждането на Нети”, сподели певецът, известен солист на „Диана Експрес”, и още тогава подчерта, че по това време Джилда е била омъжена за Красимир Левашки. Думите му очевидно не са били разбрани, което доведе до нова порция неточно изнесена информация. Последваха още коментари, пропити с огорчение, от Илия Ангелов и Виргиния - дъщерята на Красимир Левашки. Тя е отгледана от баща си, разкри още певецът, когато научи за загубата на приятеля си: „Той, разочарован и разбит от интервюто на 12-ти април по Би Ти Ви в „Търси се”, отказва да се бори за живота си. Така, на 29-ти април, ни напусна. Смятам за редно да се знае истината!”.

Виргиния допълни тогава, че не е одобрила решението на майка си Джилда да говори по темата в националния ефир. „И се намериха „приятели”, които с гадните си коментари и подмятания унижиха този горд, но и в същото време нежен и чувствителен човек”, сподели Виргиния дни след като изпрати баща си, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стеф
преди 2 години
-2
Да*ба циганските истории,тая Нети грам мозък няма в главата си,ясно че за пари се резили,ама чак толкова ли да е паднала нивото...простачка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Мола, спрете вече за тези курвенски истории!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Основател
преди 2 години
0
на легендарната група "Диана експрес" е композиторът МИТКО Щерев, а този Стефан Щерев, кой е? Хайде по-грамотно, де...А пък тази мелодрама вече стана "брадата"...и трагикомична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
0
Хората от всичко правят известност.Нети,дали е разумно да афишираш по този начин личният си живот и драмите в него.Защо мислиш,че си единствената на която се случва нещо разтърсващо в живота,но хората го преживяват и не го правят обществено достояние.Не мога да знам какво целиш с това ,но на мен ми омръзна,а може би и на останалите,спрете се............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 2 години
-1
Още колко пъти ще преповтаряте този частен случай???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени