Храни куче, да те лае: Джулиана Гани обзавела фитнеса на бившия си мъж

04 Септември 2022, 12:23


Бившият партньор на Джулиана Гани - Илиян Найденов, има фитнес залата си благодарение на силиконката. Мачото се е уредил с обзавеждане и уреди без пари, като в замяна бившата му жена е рекламирала фирмите, осигурили уреди на монтанският плейбой. Илиян не е дал нито лев за залата, която днес го изхранва и му носи значителни приходи, писа „Уикенд”.

 

Мачото, който сложи рога на Джулиана Гани, въобще не оценява факта, че дължи залата си на силиконката, която не е взела нито лев от фирмите, които е промотирала, но е държала те да подпомогнат екс половинката й.

„Илиян се възползва от добрината и наивността на Джулката. Явно мислеше, че му е в кърпа вързана, направи го известен, рекламираше му чайовете, книгите и бизнеса, а накрая той сваляше млади момичета в интернет, доста неблагодарно” – коментират съграждани на фитнес инструктора, който взе родителските права над общото им дете с Гани. Бившите съпрузи водиха дълга медийна битка с взаимни обвинения, като най-после решиха да заровят томахавките в името на детето им Давид.

Найденов е имал заведени 5 дела срещу бившата си жена, която го направи популярен, но нито един от исковете не е спечелен. Хитрецът дори завел дело срещу майката на изкусителката, като я обвинил в „уронване престижа на публична личност”. Самата Джулиана призна в свое интервю, че е над тези неща и е решила да не съди бившия си.

„От една страна обмислям да го съдя, защото има за какво, но от друга страна не знам дали това няма да рефлектира върху детето и заради това изчаквам. В момента сме в, така да се каже, приятелски отношения. Аз съм доста устата и винаги има какво да кажа, но понякога човек трябва да си преглътне егото в името на детето. Това, което Илиян направи, е много грозно. Тези записи са манипулирани, защото е махнал изреченията, в които ясно си личи, че ме провокира. Като публикуваш, давай наред, а не само това, което те устройва” – разкри Малката Джулка, визирайки записите, които монтанският златотърсач разпространи в медиите. Припомняме, че на звуковите файлове Гани заплашваше Илиян с убийство, както и се отрече от детето си. Истината обаче е друга и в момента блондинката се грижи за наследника си около 15 дни в месеца, колкото време прекарва Давид и при баща си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 9 месеца
0
Стига сте натрапвали това пластмасово плашило.Никой не го интересува. Лично аз никога не купувам н ищо рекламирано от такива убитачки като нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 9 месеца
0
ама какво е обзавела тая кокошка. Два пъти е купила тоалетна хартия и вече обзавела била.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Т
преди 9 месеца
-1
Май не е точно така... Тя е майка и оставя доброволно правата на детето на Илиян.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени