Жената на Юксел Кадриев цъфти след раздялата им

06 Февруари 2023, 17:00


Бонка, бившата съпруга на Юксел Кадриев, стана баба, но само по мъж. Красивата блондинка, която сега е съдия в кучешки състезания, се радва на внучката на втория си съпруг Уна, пише Минаха години. Малката се ражда през пандемичната 2021 година. Българката е изключително грижовна към русокосата принцеса и дори прекара последния си рожден ден с нея.

Мъж № 2 на бившата оперна певица е 55-годишният Янош Ласло. Той също има дете от предишна връзка, което побърза да го направи дядо. Дъщерята на Бонка и Юксел обаче все още заляга повече над уроците в Нов български университет, и когато може, гостува на майка си. Макар че вторият мъж на Бонка е етнически унгарец, той живее в сръбския град Суботица почти до границата с маджарите.

Там вторият официален език е унгарски заради голямото малцинство, което населява района, който е неразделна част от Австро-Унгарската империя години наред.  

47-годишната Бонка сега цъфти и визуално, и финансово, откакто се раздели с телевизионера след шумно и изпълнено с взаимни обвинения бракоразводно дело. Вече са успели да изградят и приятелски отношения по между си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Е, тя раздялата им е отпреди 20г. Защо трябва да се предъвква това? Едва ли "цъфти" заради нея, а заради настоящия си живот и мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени