Жената на Виктор Николаев хукна по болници

1704
07 Декември 2018, 13:00Съпругата на Виктор Николаев Людмила Железова още не може да се възстанови от инцидент преживян миналата година. По време на разходка през зимата тя си чупи лошо ръката и все още се възстановява от това, научи HotArena.


Жената на Николаев си чупи ръката на няколко места при абсурдни обстоятелства. Повече от месец тя е обездвижена и в гипс, а Виктор я отменя в куп задължения.


Неспокойната му съпруга обаче въпреки това се върнала на работа, тичала по задачи и излизала навън, дори и с гипс, за да пазарува. Тя обаче се бои, че тази година може пак да й се случи нещо, заради което не си й помисля да излезе без допълнителна екипировка в снега, пише „Ретро”.


С месеци Людмила се възстановява с рехабилитация, а напоследък и съпругът й има проблеми. 3 седмици Виктор пази болничното легло, тъй като имаше проблем с бъбреците, който май не е отминал.


Телевизионният водещ принудително отсъстваше от ефир доста време заради операция. Възстановителният период след операцията се оказал по-дълъг от предвиденото и той трябвало да стои далеч от ефира почти месец.


След завръщането си обаче, Николаев е доста нервен. А зрители отбелязват, че след като смени екранната си половинка Ани Цолова с Аделина Радева, настроението му не е никак весело.


Николаев все по-често избухва в ефир, а причината е, че именно умората и фактът, че изнася почти цялото предаване на свой гръб, докато Аделина се скатава.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени