Кали е готова да роди още едно дете на млад фармацевт

https://hotarena.net/laifstail/kali-e-gotova-da-rodi-oshte-edno-dete-na-mlad-farmacevt HotArena.net
Кали е готова  да роди още  едно дете на млад фармацевт

Кали не се е отказала да ражда още. Певицата, която има три момчета от трима различни мъже, е склонна да има още едно дете, но не мечтае за момиче. Иска пак да е момче, защото знае как се процедира с тях. Кали има приятел, но от последните й медийни изяви не стана ясно дали връзката им скоро ще се задълбочи.

 

Бившата пайнерка е заета с новия курс, който предприе в музикалната си кариера. Кали се отказва завинаги от попфолка. Тя ще се представи в различна светлина 1 април, когато ще изнесе с бенда си концерт в столицата. Кали и бендът й ще представят 15 авторски композиции на основата на етно-латино-джаз музиката. Сред тях има попфолк песни от репертоара на Кали със смислени текстове. Те ще са с нов аранжимент и имат тотално ново звучене.

„Влизам в джаза. Да, ама в кой?! Аз отдавна съм в джаза, обаче този път реших и в музикално направление да отида натам. Макар че звучи доста високопарно и хората, които се занимават с джаз музика в България, ще кажат: „Тази пък, долна чалгаджийка, къде е тръгнала?!”. Така е, аз казвала неведнъж, че има доста песни, които съм изпяла назад във времето, заради които мога да бъда наречена „долна чалгаджийка”, но важното е човек накъде върви, да не остава на едно място и да върви нагоре. Аз вървя нагоре и напред”, сподели Кали наскоро в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тя не се срамува от миналото, защото й е дало основи да се развие. Кали няма да пее повече старите си попфолк песни. Иска да твори музика в друг жанр. Даже иска да смени сценичния си псевдоним на Мангали. Не е шега. Манга е японска анимация, поясни певицата, Галя е галено от Галина, както е рожденото й име. Даже повече й харесва Мангалка – от Галка, галеничко: „Мангалката и нейният бенд”. Кали се надява, че публиката ще хареса концерта й, което ще й даде възможност да стартира поредица от сценични изяви в страната. Планът й включва и нови песни, които отново няма да са в попфолк жанр. 

Новият мъж на Кали я подкрепя в промяната, която е предприела в професионален план. Кой е той обаче остава мистерия по негово желание. Искал да остане в сянка, а певицата уважава избора му. Кали наскоро изтъкна, че толкова „емоционално овладян” човек досега не е срещала. Освен това е и много красив. По образование е фармацевт. „Уикенд” единствен разкри самоличността му преди време – той е син на собствениците на популярната верига аптеките „36,6” в Пловдив.

„И е изключително зрял, въпреки е доста по-млад от мен, но това са само години”, изтъкна Кали. Той е още „умен, ерудиран и надраснал възрастта си”. Давал й стимул да прави това, което обича. „Аз отдавна не се изявявам в попфолк средите и нямам доходи, така че да не си помисли някой, че съм много богата и той затова е с мен”, сподели Кали. Приятелят й е трейдър и за рождения й ден – на 2 октомври тя празнува 46, й подарил такъв курс. В момента обаче Кали е заета с музика, иначе продължава да търгува с акции. Приятелят й е от здраво семейство, без разводи, уточни още певицата, и е много търпелив. „Много се уча от него”, казва тя. Според нея трябва да се полагат усилия, за да се съхрани любовта. Кали вече е убедена, че няма как да се съвместяват участията по клубовете с истински семеен живот. Истинската любов между двама, казва Кали, е нещо лично и тя трябва бъде съхранявана.

Нищо не си е правила на лицето, маже се с масло от шипка

Кали доста често получава въпроси както си е правила лицето. Отговорът й е винаги – нищо, маже се с масло от шипка, или от кайсия и прави йога за лице. Преди време пробвала козметичната процедура мезотерапия, но с това се изчерпва досега й до естетичните клиники. Кали даже не си е сложила мигли, както е модерно. Преди време си сложила филър в устните, но се резорбирал с времето. Ако искаш да си богат – работи здраво от млад, а ако искаш да си с млада кожа – недей да пушиш, смята Кали.

Певицата не е против корекциите. Не смята, че е лошо да се възползваш от развитието на естетичната и пластична хирургия, когато му дойде времето или пък имаш непреодолими комплекси. Кали приема ринопластиката на Камелия, която бе доста обсъждана. Колежката й се чувства по-добре сега, изглежда добре, така че не разбира критиката. Кали обаче е против момичетата, които прекаляват с филърите. Смята, че един ден ще съжаляват, защото след 40-годишна възраст филърите се резорбират и при остаряване стават неприятни издутини. „Като му дойде времето сигурно и аз ще си отрежа провисналата кожа  и ще си оправя лицето, но може и да не го направя, защото в тази нова музикална посока, която сега съм поела – нямам нито екстеншъни, нито изкуствени мигли”, сподели Кали наскоро.

 

9 Коментара

баста на чалгата

преди 2 години

Чалгарски парцаляк.

Коментирай

то горкото...

преди 2 години

това горкото създание и то не знае на кой свят се намира...каквато е певица. такава и психоложка. такава и ку-ва...и отчаяна селянка. дето само от мен не е раждала...види ли пишка на живо-и започва да ражда...не е малка на години-а психично неуравновесена женица....в дълбоката провинция има още някой мъж .подходящ да роди от него-да заповяда на село...белким си начеше оная работа..децата й ще са същите боклуци...

Коментирай

Ани

преди 2 години

Страшна психоложка, няма що! Трима мъже избягаха от нея, мъчи се да ги върже с по едно дете, но и този цигански номер не мина! Я си кротувай на дъртата шунда и не се размножавай повече!

Коментирай

възмутен

преди 2 години

кво искате от жената бе злобни селяни?

Коментирай

до възмутения

преди 2 години

не видях злобни селяни тук...освен писателят...всеки има право на мнение. но сякаш не е редно уважаваща себе си жена да ражда от всеки. който й пресече пътя....доста далече от психологията./ в къщи имам двама/...работещи на пълни обороти. не стоят като нея по сайтовете...да не оспорваме това че тя не е никакъв авторитете пред децата си...пък възмутения да се възмущава на нас-селяните-едва ли е с повече образования от мен /граджанка съм/-пък и да си селянини не е обида...

Коментирай

ква

преди 2 години

ква идиотска муцуна-ужас

Коментирай

а...

преди 2 години

а-*някой тук се е възмутил-да роди 7 деца на 7 може- за щастие....живота си е неин...но това че на някой не му харесва едва ли го прави ЗЛОБЕН СЕЛЯНИН.

Коментирай

то и това

преди 2 години

то и това малкото аптекарче ще избяга. като го научи кака на мурафети.

Коментирай

Цура

преди 2 години

Анастас Ч....къв собственик на 36,6 ?!?! Едвам завърши , от де пари ако мама не даде на леля ти кУрс да плати ......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.