Кое е новото гадже на Слави Трифонов?

04 Април 2011, 17:32


Един от най-желаните ергени в България безспорно е Слави Трифонов. Въпреки опитите на гологлавия шоумен да държи медийните прожектори далеч от личния си живот, те осветяват доста пикантни моменти от житието и битието на Дългия и подклаждат жаравата на любопитството. Най-новата клюка около известния учиндолец е, че е сложил рога на танцьорката Мартина, която е спрягана за негова любовница. Но нека заедно хвърлим един поглед назад в миналото, за да видим кои жени са минали през леглото на Трифката.

 

Маги Единствената – голямата любов на Слави

Жената, която е оставила най-дълбока диря в сърцето на шоумена, се казва Маги. Двамата се запознават на конкурс за красота, на който той е шеф на журито, а тя – най-обикновена участничка. Още в първите мигове, след като зърва 18-годишната девойка, нещо в Слави се преобръща и той се влюбва от пръв поглед. После започва да ухажва младата варненка и накрая тя се съгласява да му стане половинка, нанася се в дома му в „Драгалевци“, но в един момент скандалите се превръщат в ежедневие и Маги зарязва своя любим. По-късно двамата правят опит да възродят любовта си, но от нея е останала само горчива пепел и нещата между тях не се получават. Красавицата и до ден-днешен остава единствената жена, влязла по този начин под кожата на известния българин.


 

Алекс Раева: Слави ми съсипа живота!

Някогашната беквокалистка на „Ку-Ку Бенд“ Алекс Раева се превръща в заместничка на Маги. След като ерата на варненката приключва, Трифонов хвърля око на чаровната Раева. Жълтите издания се надпреварват да пишат за личния живот на двамата, предсказват сватба и деца, но и тази връзка не просъществува дълго. Най-разочарована е Алекс, която по-късно дори признава, че Слави е съсипал живота й. След тъжната раздяла, тя се оттегля за известно време от медийното пространство, надебелява и дори се говори, че приема наркотици. Към днешна дата хубавицата се е отдала на новата си любов, радва се на живота и няма никаква следа от тъга на красивото й лице.


 

Моника Бабикер – временната тръпка на Дългия

Екзотичната мулатка Моника Бабикер също се е разписала в тефтерчето за любовници на Слави Трифонов. Шоколадавата красавица привлича вниманието на Дългия по време на участието си в неговия конкурс „Танцувай с мен“, но нещата между двамата така и не прерастват в сериозна връзка. Моника е временна тръпка на Дългия, заедно излизат няколко месеца, но после пътищата им се разделят окончателно.


 

Мартина – червенокосото изкушение

Младата танцьорка Мартина е най-новата по-сериозна половинка на Дългия. Любовта им не пламва изведнъж, но се говори, че червенокосата мадама е успяла да покори сърцето на своя шеф. Какви ли не гадателки предричат, че двамата ще се оженят и ще създадат семейство, като едновременно с това жълтата преса честичко съобщава подробности за личния живот на влюбените. Най-новите клюки се въртят около това, че Мартина и Слави работят за бебе.


 

А кое е новота гадже на Трифонов?

Преди броени дни Трифката е засечен в модната столица Милано с непозната хубавица. Очевидци разказват, че е бил в компанията на красива дама и на вдовицата на покойния Илия Павлов - Дарина Павлова. Тримата похапнали в скъпарския ресторант „Джанино“, но така и не става ясно коя е мистериозната мацка, застанала до учиндолеца. Слуховете редят, че това е новото гадже на Трифанов и песента на Мартина вече е изпята. Червенокосата чаровница не е излизала от пределите на страната ни със Слави и скоро не е отсъствала от своите репетиции с балет „Магаданс“. На този етап остава да гадаем коя е поредната жена на шоумена, решила да го отърве от статуса „ерген“.

 

Ани Милова

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

 

Пишете ни на e-mail [email protected]
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени