Краси Ванков си купи палат за 2 милиона, стана съсед на Плевнелиев

7103
04 Април 2021, 15:02


Ако някой си мисли, че българският телевизионен пазар е малък и не предлага възможности за развитие, нека види Краси Ванков и да помисли отново. Продуцентът на сериалите „Братя” и „Ол инклузив” се е обзавел с чисто нов палат в тузарски затворен комплекс в полите на Витоша, научи „Уикенд” от сигурни източници. В съседен комплекс имот притежава Росен Плевнелиев.

Новият дом на Краси Ванков удря в земята всичките му конкуренти в телевизията. В артистичната гилдия се разказват легенди за къщата. Продуцентът се скъсвал да кани гости в нея, за да се хвали, като наблягал на приятели – актьори, които от години се славят като секссимволи. Това бил неговият начин да демонстрира надмощие над тях. Който е влизал в дома му, оставал с отворена уста. „В живота си не сме виждали такова нещо!”, коментират колеги на Ванков.

Само холът му бил с размерите на три нормални двустайни апартамента в софийски квартал. По преценка на очевидци, площта му е поне 200 квадратни метра. Новодомецът бил поръчал ръчно изработени мебели за 140 хиляди евро, а точно колко е броил за самата къща, не искал дори да коментира. Проверка на „Уикенд” показа, че сгради от този тип с малки дворчета вървят по над милион в евро, което значи 2 милиона в български левове. Това означава, че Краси или е потънал в дългове, или благодарение на сериали като „Ол инклузив” и „Братя” парите валят в джобовете му.

Новият дом на продуцента се намира в един от най-скъпите софийски квартали, край един от най-популярните и посещавани търговски комплекси в столицата. Известно е, че от години имот в близък комплекс има и Росен Плевнелиев, който още преди да стане президент се хвалеше с богатство и просперитет. Дали Краси Ванков с телевизионните си продукции е успял да достигне стандарт като на президента, или само се опитва да си придава вид на богаташ, не е ясно. Но приятелите му се надяват, че може да си позволи разходите по подобен палат, защото иначе дори и внуците му трудно ще изплатят всичките му дългове.

Бизнесът на Краси в телевизията не е от вчера, но едва в последната година той започна да процъфтява. Това стана, след като Нова телевизия взе два от неговите сериали, за които се говори, че са правени почти без пари, а успяха да станат големи хитове. Единият е комедията „Ол инклузив”, а другият – криминалният „Братя”. Преди това Ванков е правил и други продукции с висок рейтинг, които обаче му носеха далеч по-малки приходи. Част от тях са риалитито „Съдби на кръстопът” и сериалите „Етажна собственост” и „София ден и нощ”. Както „Уикенд” писа, наскоро продуцентът успя да се уреди и със сериал в БНТ, който ще прави с колегата си Нико Тупарев. Това е комедията „Аз и моите жени”. Снимките за нея трябва да започнат след няколко месеца. С такава къща вероятно занапред ще гледаме и много други продукции на Ванков, защото само за да си плати тока през зимата, той ще харчи колкото хонорара на най-големите звезди в сериалите си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени