Криско спира клиповете си за САЩ (Ютюб прецака габровеца с 30% данък)

https://hotarena.net/laifstail/krisko-spira-klipovete-si-za-sasht HotArena.net
Криско спира клиповете си за САЩ (Ютюб прецака габровеца с 30% данък)
На преговори с  Ютюб сяда Криско. Певецът ще иска среща с представители на уеб сайта за видеосподеляне, дочу HotArena.

Действието на Криско са продиктувани от новата реформа в мрежата за видео съдържание. Според нея всички, които използват платформата и се радват на гледаемост в САЩ са длъжни да заплащат данък. Той не е константен, ала може да достигне до 30%. Налогът сериозно ще удари родните изпълнители. Техните видеа се гледат от стотици емигранти зад граница, които използват Ютюб, за да слушат родна музика.

Проверка на „България Днес“ установи, че рапърът бие по популярност всички родни изпълнители в Ютюб в САЩ, дори и Слави Трифонов.

\"Запознати сме с казуса. Още обмисляме какви действия да предприемем. Има време до крайния срок, който е в края на месеца. Искаме преговори с Ютюб. Не може да ни искат пари, а ние да не получавам никакви доходи, въпреки че имаме гледаемост в САЩ\",  споделят от екипа на Криско.

 

6 Коментара

??

преди 2 години

Пари получаваш от същите тези ,които те гледат,слушат и си техен идол/ за всяко гюмре си има бръмбари/!! Опитваш се да надцакаш системата в частност Ютуб,но в нормалните държави не снимат подобни филми с мирис на вкиснато по Балкански приготвен турлю гювеч. Няма как без да си платиш да искаш да ти почешат тумбака Ганьо!!

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Ужас, как САЩ с техните закони сриват американската икономика. Сега Гугъл без Дриско ще обяви фалит!

Коментирай

!!

преди 2 години

Страхотни коментари! Обнадеждено ми е, че хората с нормален вкус към музика и кино не сме малко и такива джуджета (в буквален и преносен смисъл) имат срок на годност.

Коментирай

е

преди 2 години

Не са ни и притрябвали! От години няма свестен хит, последния му беше "Още един танц". Няма и да има, защото той намери любовта, дойдоха децата, вече мислите и вдъхновението са насочени натам. Музиката и създаването на нови песни са му само бизнес, не страст и амбиция като преди и това се усеща.

Коментирай

хаха

преди 2 години

намери,но чалгата! :)

Коментирай

НОНИ

преди 2 години

А ДОБЪР ДЕН !!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.