Азис: Не обичам да спя в едно легло с мъж, какво остава с жена!

https://hotarena.net/laifstail/azis-ne-obicham-da-spia-v-edno-leglo-s-maj-kakvo-ostava-s-jena HotArena.net
Азис: Не обичам да спя в едно легло с мъж, какво остава с жена!
Азис се е снимал в легло и с жени, и с мъже, при това неведнъж през годините. Кралят на фолка обаче не би прекарал и една нощ нито до едните, нито до другите. „Не обичам да спя с мъже на един креват, какво остава с жена”, възкликна гласовитият изпълнител преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Този отговор Азис използва и при въпроса дали е спал с жена, за да има деца.

 

Първоначално обаче певецът не мислеше да се измъква с хитрост, като се възползва от формулировката на въпроса. Искаше да е честен в традиционното предизвикателство на Николаос – отговори на пикантен въпрос или хапвай гадост. В случая Азис трябваше да решава дали да яде не гнусни храни, както е обикновено, а сладки изкушения. Причината е, че певецът от години е отказал захарта. „Ако кажа, че съм спал с жена, ще хукнат всички жени и ще ме побъркат: „Искам и аз!”. Ако кажа – не, ще кажат: „Този лъже”, разсъждаваше Азис, а преди това попита дали маструбацията се брои.

Така и не се разбра дали е правил секс с жена, за да има деца. Не каза и дали е станал баща за втори път. Тъкмо тази тема вълнува вече повече от година почитателите му, след като самият Азис даде повод с кадър, за който позира с бебе. Певецът има пораснала дъщеря Рая от приятелката си Галя, но дали наистина е станал баща и на син, чудят се феновете му. Вероятно повечето от тях вече са сигурни в отговора, след като Азис по невнимание заяви в шоуто: „Моите деца”, когато заговори за възпитанието, което се стреми да даде. Певецът изтъкна, че в семейството му няма теми табу. Говорят открито за всичко, защото се стреми да подготвя децата си от малки за живота. „Смятам, че съм най-добрият баща”, каза той.

В шоуто певецът се появи за ръка с колегата си Антонио, който не пожела да остане. Азис пък не изясни отношенията си с чернокосия младеж, с когото напоследък често споделят кадри в социалните мрежи, за които позират гушнати и даже в момент, в който се целуват. Антонио доста често придружава Азис и по участия. Двамата изглеждат неразделни в последно време, така че въпросът до колко са си близки все повече вълнува феновете. Азис не каза категорично. Затова пък сподели какъв е идеала му за мъж. Твърди, че не харесва красавци. Този, когото би го впечатлил, трябва да е леко грозноват, с обратна захапка, с дебел врат и с дебели пръсти на ръцете. „Мъжът трябва да има лапи, а не ръце. Да е като мече, да те брани”, изясни Азис.

Той може и да споделя постеля с някого, но не и за цяла нощ. Не обича да спи на едно легло с други, без значение дали е жена или мъж. Кралят на фолка е и против съвместното съжителство. Смята, че разваля взаимоотношенията. Ако с половинката му живеят заедно, тя би станала част от интериора, може да се превърна в безинтересна в един момент и повече не го вълнува.

 

Ползва парфюми за по 25-30 лева

 

Азис не ползва скъпи парфюми, а съвсем обикновени, дори евтини, достъпни и за феновете му в която и да е дрогерия. Тъкмо в такива пазарувал и Кралят на фолка. Само в тях можел да открие парфюми с ухание на „прах за пране и сапун, на чисто”, каквото иска да се носи от него.

„Защото аз изглеждам достатъчно токсично – с тази брада, вежди, този цвят на кожата”, смее се Азис. Според него ако използва по-тежък, макар и луксозен, парфюм ще допринесе към визията, от която иска да се разграничи. „Точно, защото очакванията са да мириша на дубаец, се опитвам да мириша на нещо чистичко, семпло за баланс в природата”, споделя певецът.

5 Коментара

Галин

преди 7 месеца

и мен пи е разпарял ануса Васко така станах певец

Коментирай

Kopur

преди 7 месеца

Азо се изтърка и никой вече не му обръща внимание , няма сензации, няма скандал , педераските номера вече не вървят както преди 20 години , всичко с времето си

Коментирай

ГНЯССС

преди 7 месеца

НАЙ ПРОТИВНОТО СЪЩЕСТВО ВЪВ ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТОЛКОВА ЛЪЖЛИВО,ФАЛШИВО,НЕОРИЕНТИРАНО,ГРОЗНО,ГНУСНО,ГАДНО,И ОТБЛЪСКВАЩО СЪС СВОИТЕ ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ.АКО МУ ИЗГЛЕДАШ ПОНЕ 3 ИНТЕРВЮТА,ЩЕ ЧУЕШ 100000000 РАЗМИНАВАНИЯ,ИЗМИСЛИЦИ,ЛЪЖИ,И НЕСЛУЧИЛИ СЕ ОБЕЩАНИЯ.

Коментирай

А бяха хубави времена

преди 7 месеца

И Азис беше само Васко педераса …

Коментирай

Срок на годност

преди 7 месеца

Васил беше мега звезда на Бг преди 20 години … сега е много тихо и спокойно около него , изтече му годността , нищо общо с това което е било

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.