Дъщерята на президента Радев се целува с жена (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/dashteriata-na-prezidenta-radev-se-celuva-s-jena HotArena.net
Дъщерята на президента Радев се целува с жена (Снимки)

Дарина Радева – дъщерята на президента Румен Радев за пореден път разбуни духовете. В социалните мрежи се появи нейна снимка, на която се целува уста в уста със своя колежка от НААТФИЗ. Фотосът е направен за реклама на новата театрална постановка с участието на Радева, която трябва да се състои на 9 декември в София.

През следващия уикенд ще бъде излъчен филмът спектакъл „Сад. Игри по време на апокалипсис“, пише, „Галерия“. Режисьор е Касиел Ноа Ашер, в проекта участват актьорите Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Дарина Радева, Яра Ходкевич, Паоло Лалев, съобщават организаторите.

 

ИСТОРИЯТА

 

В един дъждовен ден група млади актьори се събират за репетиции на пиесата „Мадам дьо Сад“ от Юкио Мишима. Светът навън е обхванат от предчувствие за настъпващ апокалипсис. Актьорите се впускат в хипнотично изследване на страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинните им игри - в смъртоносни. Ще има ли някога премиера на този спектакъл - не знаем. Времето е изчезнало. Време няма, пишат организаторите.

 

ЗА ПИЕСАТА

 

Мишима пише „Мадам дьо Сад“  през 1965 г. Пиесата е поетична лексика, ексцентричен драматургичен подход и смесване на японския и западноевропейския стил.

 

Героите изпитват копнеж за власт, красота, еротика и смърт. „Мадам дьо Сад“ се откроява със силно застъпени политически тематики, изключително актуални за събития и процеси случващи се в съвременния свят, разказват от екипа на „Сад. Игри по време на апокалипсис“. Интерпретации на пиесата правят Ингмар Бергман, Майкъл Грандидж, Алфредо Ариас.

 

АВТОРА

 

Юкио Мишима е роден в Токио през 1925 г. Творчеството му обхваща стилове като поезия, есета, кабуки, кино, романи. Негови са книгите „Златния Храм“, „Пролетен Сняг“, „Пет признака за упадъка на Бога“ .

 

Мишима е номиниран три пъти за Нобелова награда за литература, но никога не я получава. Юкио Мишима умира през 1970 г., извършвайки ритуално сепуку.

 

Проектът „Сад. Игри по време на апокалипсис“ се осъществява с подкрепата на Министерството на културата. Оператор е Димитър Стратев, който е автор и на монтажа. Музиката е на Емилиян Гацов – Елби, аудио постпродукцията – на Алек Стойков, а цветните корекции – на Любомир Балабанов.

3 Коментара

Top

преди 3 месеца

Нито един коментар ..... ти да видиш

Коментирай

Да

преди 3 месеца

Просто никой не се интересува.

Коментирай

да измие

преди 3 месеца

срамс от баща си закостенялия руски ибрик. Браво момиченце

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.