Фалшив Вергов сваля наивни мацки, иска да ги „опознае“

https://hotarena.net/laifstail/falshiv-vergov-svalia-naivni-macki-iska-da-gi-opoznae HotArena.net
Фалшив Вергов сваля наивни мацки,  иска да ги „опознае“

Измамник сбъдва мечтите си и се превъплъщава в образа на Юлиан Вергов.

Актьорът се оказа поредната жертва на крадци в мрежата. Фен се представя за актьора и търси женско внимание. Освен че откраднал неговата самоличност, измамникът си позволява и да сваля почитателките на секссимвола. Фалшивата страница носи името „Приятели на Юли Вергов“. Нахалникът пише на всяка новодошла в профила.

„Благодаря за вашите прекрасни харесвания и коментари, на моята официална страница. Страхотно е да занам, че имам толкова предани фенове. Много любов“ това гласи първото съобщение, което мошеникът праща от името на Юлиян. След няколко дни той започва да търси контакт с почитателката и започва да й сваля звезди.

\"Как си днес мила? Знам, че дълбоко в сърцето ти, дори и да чувстваш, че е твърде хубаво, за да е истина, знаеш, че е истина, и чувстваш, че инстинктите ти също казват, че е правилно. Бих искал да ти протегна ръка за приятелство, ако нямаш нищо против“, продължава да настъпва нахаканият мачо, който се крие зад самоличността на Вергов.

За фалшивата страница споделя самият Юлиан Вергов.  Той сигнализира своите 108 хиляди последователи в Инстаграм и ги помоли да докладват мошеника. Сподели и чат съобщенията изпратени до негови близки, които сигнализират за измамата, писа „Телеграф\".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.