Гилдията зад Вергов (Бахаров, Духовникова, Марта Вачкова и още куп актьори взеха страната на Юлиан

https://hotarena.net/laifstail/gildiiata-zad-vergov HotArena.net
Гилдията зад Вергов (Бахаров, Духовникова, Марта Вачкова и още куп актьори взеха страната на Юлиан

Артгилдията застана на страната на актьора Юлиан Вергов, след като прокуратурата отказва да образува досъдебно производство след изявленията на Диана Димитрова за насилие срещу нея. Популярният актьор изпрати своята позиция по случая до всички медии. Досега той отбягваше да коментира темата, защото Димитрова никъде не го обвиняваше публично, а само намекваше. След като излезе постановлението на прокурор Иво Боев, с което се прекратява проверката срещу него, Вергов излезе с първата си позиция.

\"Юлиан
Юлиан Вергов

\"Никога не съм удрял Диана Димитрова. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там\", твърди в писанията си Вергов. Той дори отрича с Димитрова да са имали \"нещо повече\" от приятелски и професионални отношения, каквито актрисата твърдеше в тв интервю по-рано, че са имали.

\"Диана
Диана Димитрова

Малко след писмото до медиите от страна на Вергов Диана му отговори също в писмена форма: \"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре \"пазен\" от закона\", допълва тя. Когато човек е открит и невинен, излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия\", пише Димитрова и допълва: \"Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи заради един изрод\", завършва публикацията си актрисата.

\"Захари
Захари Бахаров

Тържествена смяна на караула пред Президентството

От страната на Юлиан Вергов адвокатката му Ина Лулчева също обмисля да съдят актрисата за клевета. По думите й не зависело от това дали отсрещната страна ще обжалва отказа на прокуратурата, чийто препис адвокатката е поискала. Каквато и да е истината, ако актрисата е била ритната по лицето от колегата си на 14 ноември 2017 г., е трябвало да подаде частна жалба в съда до ноември 2020 г. Защото давностният срок на подобно деяние е три години. Било е необходимо и да си извади медицинско свидетелство за синините по ръката и лицето, което тя не е сторила. Актрисата има само снимки на посинената си лява скула и синина на лявата ръка. Това са трите извода в постановлението на прокурор Иво Боев. Антон Станков, адвокат на Диана, обяснява, че клиентката му не си е извадила медицинско, защото върху нея бил упражнен натиск от човек от продукцията \"Откраднат живот\". Причината за отказа да се образува дело е, че при проверката не се събират доказателства, че актрисата е ударена от Вергов.

\"Теодора
Теодора Духовникова

\"Само Юли си знае какво му беше да търпи и да не каже дори една дума през всички тези месеци. Знам колко дълги и мъчителни бяха те за неговото семейство и близките му, минаха през ада. Знам, че никога не би ударил жена. Виж, някой мъж да натупа, защото обижда или закача неприлично близка и дори непозната жена на улицата, на това съм сигурен, че е способен. Станахме свидетели на помията, която го заливаше, и никой нямаше право да го защити заради следствието. Сега се чудя дали някой от всичките разбирачи и доброжелатели ще намери съвест да се извини на близките му. Респект, Юли!\", написа мъжът на Теодора Духовникова - Стефан, най-добър приятел на Вергов.

\"Марта
Марта Вачкова
\"Владо
Владо Пенев
\"Христо
Христо Мутафчиев

В защита на Юлиан с постове се включи почти целият Народен театър и част от артгилдията - Захари Бахаров, Диана Алексиева, братята Дарин и Деян Ангелови, Марта Вачкова, Ваня Щерева, Яна Борисова, Милица Гладнишка, Владо Пенев, Геро, постове в защита пуснаха Николаос Цитиридис, Нона Йотова и много други.

\"Прав е Юли по темата за насилието. Особено по отношение на обществено познатите личности. Към фразата, че в България муха и банка се убиват с вестник, бих добавил и известна личност. Не бива да допускаме всяка спонтанна саморазправа да води до унищожаване на една или друга личност! Дори само една погрешно изпусната дума може да доведе до тежки последици за много майки и бащи. Замислете се за това. Наша е отговорността да не допускаме насилието да се превръща в новото нормално!\", написа и шефът на актьорите Христо Мутафчиев.

Преди три месеца Диана Димитрова публикува няколко снимки, на които се виждаха насинените й очи и травми по рамото. После обвини колегата си за причиняване на телесна вреда. Тогава тя написа, че не е подала сигнал след случката, за да не урони престижа на сериала, в който участват с Вергов.

3 Коментара

Бг тарикати

преди 8 месеца

Е,те са си дружки- естествено,че ще го защитят.Това,че прокуратурата не е намерила доказателства,не означава че нищоне е направил!

Коментирай

Iva

преди 8 месеца

Сега разбрахте ли защо е мълчала 5 години.

Коментирай

ха ха Хо

преди 8 месеца

Точно пък показаните актьори защитници на бияча са най-големите муфтаджии и използвачи.Особено бездарната Вачкова и Пенев.Първи дружки с богатата вдовица на отстреляния мутрак Илия Павлов. Мутафчиев е неталантлив, прехваления Бахаров е един и същ във всеки образ.Духовникова има две дъщери,интересно ми е ако попаднат на биячи как ще реагира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.