Ивайла Бакалова работила на три места, за да издържа дъщеря си от Вълка

https://hotarena.net/laifstail/ivaila-bakalova-rabotila-na-tri-mesta-za-da-izdarja-dashteria-si-ot-valka HotArena.net
Ивайла Бакалова работила на три места, за да издържа дъщеря си от Вълка
Ивайла Бакалова е с перфектна визия и завидна фигура за своите 42 години, които навършва на 16 юли. Още повече, че през декември роди втората си дъщеря Вяра. Все пак прави впечатление, че във времето смятаната за една от най-красивите българки търпи промени. Към днешна дата Ивайла Бакалова е доста по-различна от начина, по-който изглеждаше до преди няколко години, а какво остава в сравнение с по-младата й версия през 2001 г., когато спечели титлата „Мис България”.

 

През годините устните на Бакалова изглежда са ставали по-пухкави, а скулите й – по-ярки. Днес миската, която роди на 41 години от бизнесмена Веселин Денков, известен като Весо Брадата, продължава да младее, ако критерий е гладката кожа, стана ясно при гостуването й в предаването „Търси се” по Би Ти Ви през изминалия уикенд. Бръчки не се видяха или поне не толкова изпъкнали, както е присъщо за жените след 40-годишна възраст, които не са прибягвали до достиженията на естетичната хирургия. Затова пък лицето и излъчването на Ивайла Бакалова доста са се променили и разликите й с по-младото й Аз правят силно впечатление.

Това, което вероятно изненада зрителите, е, че Ивайла Бакалова проговори за отношенията с бащата на голямата си дъщеря – бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Той винаги е странял от медиите, но пък интересът към него не е стихвал. Сочен е за един от най-богатите хора в държавата. Затова бе учудващо, че Ивайла хем обясни, че Гайтански се грижел за дъщеря им Рая, хем сподели, че се случвало да работи на три места, за да бъде майка, баща и глава на семейството.

„Рая много обича баща си. Мисля, че в годините съумяхме да запазим нормални отношения, въпреки болката. Защото болката не е само за мен. Колкото и да е силен един човек, една раздяла винаги носи болка. Още повече, че не можеше да живее с детето си...”, сподели Ивайла. Тя допълни, че на Рая много й липсвал баща й, защото не живеела с него. „Не, че той не се е грижел или не я е виждал. Просто за нея беше недостатъчно”, разясни миската, която има силна връзка с дъщеря си.

20-годишната днес Рая пък призна в предаването, че като по-малка проявявала ревност към родителката си. Затова не приела радушно появата на бизнесмена Веселин Денков в живота на майка й преди 6 години. Макар да виждала, че е добър човек, Рая не го харесала в началото и даже му го показвала. Затова днес Денков й казва киселка на шега, правейки препратка към онова време. Рая не се зарадвала и когато за първи път се споменала идеята за общо дете на Ивайла и Веселин Денков, но днес обожава сестричката си Вяра и много помага в грижите за нея.

„Веско й даде много любов, грижа. И Рая си даде сметка, че много по-пълноценна връзка бихме имали и ние, ако аз най-накрая се успокоя и просто престана да работя на две-три места, за да бъда баща, майка и глава на семейството. Вече си имахме друг глава на семейството”, споделя Ивайла, с което вероятно изненада зрителите, предвид солидния бизнес на бившия й мъж Румен Гайтански.

Двамата се запознали в заведение, казвала е миската. Тогава тя вече била спечелила титлата „Мис България” за 2001 г. Знае се, че името й беше предварително спрягано зад кулисите седмици преди конкурса. Конкурсът бе организиран от „Мегаталант” – фирмата на Дарина Павлова, съпруга на Илия Павлов, президент на „Мултигруп”. След победата, кариерата на Бакалова тръгва нагоре. Тя става особено близка със семейство Павлови. Дали заради това, но през годините винаги се е говорило за любовен триъгълник между нея, Дарина и Илия Павлов. Слуховете по темата са се подсилвали и от това, че Ивайла беше сред първите, появили се в „Пирогов”, след покушението срещу президента на „Мултигруп”. Илия Павлов бе застрелян преди 20 години - във вечерта на 7 март 2003 г. По-късно същата година, едва на 22, Ивайла ражда дъщеря си Рая от Румен Гайтански – Вълка. По това време той има концесия за почистване на София.

Спекулации е имало и по темата за раздялата на Ивайла с Румен Гайтански. Най-смелите предположения са включвали тъкмо светкавичното й появяване в „Пирогов” във вечерта на покушението срещу Илия Павлов. Все пак е факт, че през декември 2003 г. Ивайла Бакалова все още се радваше на семейно щастие с Румен Гайтански, който е с 19 години по-голям от нея. Младата майка тогава даже сподели в интервю за женско списание, че той много се зарадвал, когато разбрали за бременността й и как не е имала никакви колебания. „Защото смятам, че когато срещнеш човек, с когото искаш да изживееш живота си, не трябва да го губиш. Смятам, че съм намерила този човек - отговорен и винаги готов да ме защити”, казва Ивайла във въпросното интервю. Тя подчерта, че никой не се влюбва в банкова сметка, че не е направила компромис със себе си, за да кара хубава кола или да има диамантени обици. Обичала мъжа, с когото е. Тогава дори казва, че планират брак. Какво се е случило, че всичко рязко да се промени, остава мистерия. Този уикенд в „Търси се” Ивайла отново не даде ясен отговор: „На 20 години връзка, сериозна, беше по-скоро за мен като на игра, а пък създаването на дете още повече”. Тъкмо за несериозното си отношение се обвинявала тя после. Никога не винила бащата на Рая за раздялата им.

Ивайла Бакалова понася тежко разлъката с Румен Гайтански. Дълго време даже страни от медии. Тя спира да бъде често присъствие по светски събития, нито се чува за нов мъж в живота й. Изглежда съсредоточена върху дъщеря си и работата си. Ивайла, която има магистратура по маркетинг от УНСС и говори три езика почти перфектно, основава продуцентска фирма. С нея организира различни фестивали и концерти. След 2005 г. се ориентира към бизнеса с недвижими имоти. Казвала е, че работи основно с инвеститори от чужбина.

Дъщеря й Рая била на 10 години, когато миската заминала да пробва късмета си в Дубай. Там започнала работа в инвестиционен фонд като консултант на клиенти, желаещи да влагат парите си в имоти. В „Търси се” Ивайла не влезе в детайли за работата си в Дубай. Каза, че в първите месеци била сама, за да провери дали професионалните й ангажименти ще бъдат достатъчни, за да осигури живота, който дъщеря й има в България. След като се убедила, веднага взела Рая при себе си. Тъкмо в Дубай, покрай работата си, Ивайла срещнала Веселин Денков, с когото се познавали от по-рано, но не се били виждали от години.

В „Търси се” Весо Брадата за първи път говори за любовта им. Разказа и за дългия път до това да имат общо дете. Години, каза той, му било втълпявано, че не може да има деца. В крайна сметка чудото се случило. Дъщеря им Вяра е зачената ин витро от първия път в Истанбул. „Защото много вярвахме”, допълва го Ивайла Бакалова. Преди да пробват в южната ни съседка, имали един „полуопит” у нас, както каза миската, но не стигнали до процедурата ин витро, защото мъжът й трябвало да се подложи на специфична операция. Направили му я в Турция.

Две седмици по-рано, преди изобщо да знаят дали ще могат да направят ин витро, Господ пратил сън на Ивайла. Може би ще звучи странно за много хора, каза тя, но най-близките й знаят, защото им споделила още тогава. „Някой ми каза: „Ще имате момиче и това момиче ще е здраво, ще сте много щастливи. Но желанието ми е да се казва Вяра”, сподели Ивайла. В Турция тя забременяла ин витро с близнаци. След това се получил Синдрома на изчезващия близнак и останал един плод. Веселин Денков бил убеден, че е Виктор, защото винаги мислел, че ще има син. Когато разбрали, че ще имат дъщеря, решили да я кръстят Вяра.

 

 

 

9 Коментара

ха ха Хо

преди 8 месеца

Жълтурковци,коло ви плати Бакалова за захаросаните глупости които сте надраскали за да и чистите имиджа.Историята за купуването на титлата и,сагата и със семейството на мутрака Павлов,паравана Гайтански и т.н са обществена ''тайна''от много години.Та нЕма нужда да заблуждавате людете.Бакалова да си гледа децата и да не се натрапва по медиите за да се прави на такава каквато никога не е била-т.е вода ненапита.

Коментирай

..

преди 8 месеца

Прекрасна жена

Коментирай

Xxx

преди 8 месеца

Работила на 3 места... глупости! Тая няма един ден трудов ден! Освен като ескорт, а трите работни места няма да ги пиша, че са нецензурни

Коментирай

ХАХХАХАХАХАХХ

преди 8 месеца

Да не става още по смешна въпросната проститутка.Цял.живот е мутреса,долна мастия.

Коментирай

Таня

преди 8 месеца

Ех тази злоба българска!!! Страхотна жена е тази Ивайла! Аз съм жена на повече от 50 години и още си спомням когато я избраха! НеЗнам на кого е била любовница , но си беше най-красивата тогава! А във времето се отличи много от всички глупави момичета . Спомням си едно предаване в което ги разби със знания . Мисля , че беше ,, Вот на Доверие”Само незнам защо сме такъв лош народ… Все със злоба към другите …

Коментирай

Иван

преди 8 месеца

Уникална Ивайла! Класа и стил!

Коментирай

Мухаха

преди 8 месеца

Голяма работарка ще излезе тая...Не стига ,че всички знаем как и защо стана мис България,което си е обида за България,ами и сега ще я изкарвате работна..Бог й се привидял,работарка била,кой знае какво още ще се измисли

Коментирай

абе,

преди 8 месеца

Била близка със семейство Павлови,ама най-вече с Илия Павлов.Защо не остана приятелка с Дарина след като застреляха общия им мутрак? Какво семейно щастие е имала с Гайтански като нямат брак,а дъщеря и е 1/1 с децата на Илия Павлов от Дарина.За другата му дъщеря от американката с аржентиски произход нищо не се знае, хайде като се имате за журналисти разровете там.Не да лустросвате Бакалова.

Коментирай

Kris

преди 8 месеца

Тази жена изглежда на минимум 50 годишна! Състарена, уморена, подпухнала и с никакво младежко излъчване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.