Иван Ласкин: „Детето на Чочо е и мое!”

Един от най-близките приятели на Чочо Попйорданов, актьорът Иван Ласкин заяви, че той и жена му ще бъдат винаги до съпругата на починалия и ще помагат тя да отгледа осиновеното им детенце, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/ivan-laskin-deteto-na-chocho-e-i-moe HotArena.net
Иван Ласкин: „Детето на Чочо е и мое!”

Един от най-близките приятели на Чочо Попйорданов, актьорът Иван Ласкин заяви, че той и жена му ще бъдат винаги до съпругата на починалия и ще помагат тя да отгледа осиновеното им детенце, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Един от най-близките приятели на Чочо Попйорданов, актьорът Иван Ласкин заяви, че той и жена му ще бъдат винаги до съпругата на починалия и ще помагат тя да отгледа осиновеното им детенце, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Мечтата на Чочо да стане баща на осиновено дете се сбъдна, но за жалост посмъртно. Съпругата му Даниела вече гушка в обятията си малката Катерина. Детето е кръстено на майката на без време отишлия си актьор.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Цялото театрално общество е решило да се грижи за детето и да му осигурява всичко необходимо. Най-близкият приятел на Чочо Ласкин заяви, че той и жена му ще са винаги опора за овдовялата Даниела при отглеждането на малката.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;На добър час на Катето Попйорданова! Докато съм жив, ще е и наше дете! Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева! Обичаме те, Дани!&rdquo;, е написал Ласкин в профила си във &bdquo;Фейсбук&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Цялата любов, която актьорската гилдия демонстрира, е постоянна морална подкрепа за сломената Даниела и я зарежда с надежда за бъдещето, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

2 Коментара

kjhkjh

преди 11 години

Bravo!!!

Коментирай

Тони

преди 11 години

Да не дава Господ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.