Лили Иванова разкрива тайните на Парцалев в книга

https://hotarena.net/laifstail/lili-ivanova-razkriva-tainite-na-parcalev-v-kniga HotArena.net
Лили Иванова разкрива тайните на Парцалев в книга

Примата на българската естрада Лили Иванова проговаря за големия ни актьор Георги Парцалев в обогатен вариант на биографичната му книга \" Хамлет от град Левски\", дело на Георги Тошев.

В изданието намират място е много интервюто на любимия актьор, както и непоказвани негови фотоси. В това издание място намират разказите и на Лили Иванова.

\"Те са били много близки приятели, след това отношенията им са били променливи, но тя до ден днешен твърди, че за нея това е най-големият български артист. Той е имал огромна връзка публиката, но е бил и много самотен. Самотата прозира и от думите на Лили Иванова за него и това е нещото, което много ги сближава. Тя е усещала и си е давала сметка колко неразбран може да бъде един артист, особено когато е успешен. Тази самота в изкуството, на която са се посветили, ги е сближавало много -  Парцалев и Лили Иванова. Истината е, че те остават по някакъв начин свързани, дори и с разминаванията на приятелските отношения през годините\",  казва Георги Тошев за \"Телеграф\".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.