Линда Петкова чукна 44 с подарък, чакан 16 години

https://hotarena.net/laifstail/linda-petkova-chukna-44-s-podarak-chakan-16-godini HotArena.net
Линда Петкова чукна 44 с подарък, чакан 16 години

Ще се развежда, ще отваря луксозен рибен ресторант с порции от 50 лева нагоре, напуска съпруга си Кирил Петков и отвежда дъщерите в Канада, за да го накаже, опитала се да оскубе Лена Бориславова, имала десетки домашни помощници, изобщо не работела в сладкарницата, а била робовладелец, плачела над всяка статия за изневярата на мъжа си с говорителката му...

 

За Линда Петкова са изписани стотици измислици, всевъзможни клюки и на нейно място наистина всяка българка ще се разплаче или ще „избухне” в социалните мрежи с остри коментари.

Всяка българка, но не и Линда Петкова, тъй като тя е такава от няма и една седмица и явно още не е усвоила поведението на други популярни половинки, смеят се зевзеци. Съпругата на бившия премиер Кирил Петков е гражданин на Република България на нивото на новородено - от 23 ноември, ден, преди самата тя да отпразнува 44-ия си рожден ден. С документ от правосъдното министерство съпругата на експремиера вече е „истинска българка”, ала родената в Отава блондинка признава, че се чувства такава далеч преди да получи лелеяния лист хартия, даващ й право на български паспорт.

Всъщност, първият сблъсък на Линда Петкова, настоящ български гражданин, с новата й родина е не когато се запознава с любимия си Кирил, а още когато е на 9 годинки. Майката на Линда, покойната Маргарет, пиела вино „София” в родната Канада и момиченцето с почуда открило, че бутилката идва от непозната, далечна държава, а на етикета дори била нарисувана и картата на България. Линда тогава дори не подозирала, че след време ще живее в страната, от която идва виното „София” и ще й даде три дъщери и хляб на гражданите й, които днес работят наравно с нея в сладкарница „Амели”. И че ще се влюби в природата на България, мусаката й и хората й. „Мусаката ми прилича на любов в чиния”, смее се звездата от „Мастър Шеф”, която стана медийно чудо още преди именития си съпруг с престижната златна престилка, която получи от замаяното жури в елитното кулинарно състезание.

Далеч преди Кирил Петков да помирише политиката, премиерския пост, а самата Линда - последиците да е съпруга на управленец в България, предимно свързани с ровене в чаршафите, килерите и под одеалата. Един друг политик буквално видя собствените си разровени чаршафи с него отгоре в националните издания и ефири. Никой обаче не си позволявал да коментира с Линда интимните драми на семейството й. И слуховете, че само заради верния си приятел Асен Василев, хубавицата успяла да се вреди в правителствената делегация за Рим, вместо смуглата Лена Бориславова, тогава спрягана за повече от говорителка на премиера Кирил Петков и по съвместителство, съпруг на Линда. Нито един от служителите й в сладкарницата на столичната улица „Оборище” не повдигал дори вежда в съжаление към съдбините на уж неглижираната законна съпруга Линда в полза на тъмнокосата правистка. Самата Линда категорично отрича да се вълнува не само от работата на съпруга си, но и от слуховете по негов адрес с подчинените му.

Цялото семейство не яде глутен, затова и Линда не се впечатлила, че клюка изпрати в Министерски съвет пици с екстри, също толкова повярвала и на клюките по адрес на Лена и Кирил, смятат познатите й. Други обаче подозират, че огорчена и типично по български смятаща, че там, където има дим, има и огън, Линда провела кръстосан разпит на съпруга си, а след това поискала и информация от първа ръка от верния тогава Асен Василев. Фактът, че самата тя станала повод за всевъзможни клюки и лъжи из медиите успокоило блондинката и вместо да забегне окончателно за родната Канада с трите си момичета, Линда отишла натам само за малко, за да види близначката си и останалите от семейството начело с баща си Джордж.

А медиите в новата й „истинска родина” по документи, вече я бяха превърнали в разведена жена, наказала с раздяла от децата неверния съпруг. Каквато и да е истината, за разлика от повечето български гражданки с обществено влияние, най-новата такава си я запази за себе си и в границите на дома си. За обществото хубавата Линда е майстор кулинар, сладкар и бизнес-дама, която работи наравно с екипа си, съпруга е на бивш премиер и автор на кулинарна книга. „Кулинарният свят на Линда” стана хит през лятото като сборник от семейни рецепти, повечето от които могат лесно да се намерят в българския бит като доматената й супа. Самата Линда посвещава книгата на покойната си майка и признава, че всеки ден се старае да е такава, сякаш споминалата се роднина още е тук и я вижда, напътства и ръководи да се държи така, че да е постоянен извор на радост и гордост за нея.

За трите си дъщери - Ани, Ема и Ванеса, майка им признава, че прави всичко, за да са здрави с проблемите си с диабета и непоносимостта към глутен, а на тях тя благодари, че именно грижата за тях я провокирала да превърне заниманията си със здравословни изкушения в бизнес. От който Линда печели и е сигурна, че и без Петков да носи у дома премиерска заплата, ще има храна на масата. И защото била напълно наясно, че не е милионерска съпруга въпреки клюките за мултимилионния бизнес на мъжа си с пробиотици. Самата Линда пък никога не се е държала като съпруга на магнат - тоалетите й дори бяха осмивани заради прекомерната им скромност и липсата на маркови етикети, а самата тя не успя да докара визия на богаташка дори на корицата на книгата си, когато разчиташе на стилисти и гримьори.

Радостта на Линда Петкова не е шопинга в мола, а разходките из българската природа, която тя признава, че е една от най-красивите и дори родната Канада не можела да се мери с нея. За Белгия, където двамата с Кирил живеели като млади родители, не можело и дума да става. Последно с Петков през септември посетили Смолян, а морето през лятото край любимия курорт Лозенец й било достатъчно, та не й трябвали нито Дубай, нито Малдивите.

В началото обаче, преди 16 години, Канада страшно й липсвала. Въпреки че с Кирил Петков обиколили половин България с новородената Ванеса, Линда нито знаела български, нито била наясно със страните характери на нашенците. Стряскала се когато виждала как за разлика от дома в Отава, напълно непознати хора не крият емоциите си пред чуждите, а продавачките са сопнати, сервитьорите троснати и фамилиарни, а шофьорите - недисциплинирани. Самата тя разказва, че именно това усещане за хаос и свобода в България й харесвало, карало я да става самата тя спонтанна, въпреки че страшно се стеснявала да я виждат на публични събития с половинката й, докато мъжа й бил начело на държавата. Мъчно й станало и че докато съпругът й управлявал, мнозина се опитали да я изгонят от страната, за чийто паспорт Линда се бори 16 години. Но свикнала, че дори да нямаш нищо общо с политиката, в България тя винаги има общо с теб, ако дори косвено си свързана с нея. Затова продължила да си пече тортите и кейковете, и да не обръща внимание на желаещите клиенти в сладкарницата да я агитират да каже на мъжа си да увеличи пенсиите.

„Не смесваме работата си”, лаконична е Линда. Кирил Петков също не й се меси в сладкарницата, която по традиция затваря само когато стопанката й е на море със семейството си и през зимните празници. През останалото време Линда е на място и дори дава автографи на клиентите си, които влизат да си купят книгата й. Мнозина я молили за подписа й и преди да стане кулинарен автор, а откакто бе поканена да журира кулинарни ястия и снимки в специално състезание, блондинката станала още по-популярна. Но продължава да е категорична, че единственото „смесване” на отношенията с нея и Кирил Петков е у дома, в кухнята, където и на двамата е любимото място. За останалото, Линда няма да е като другите българки и да си пъха носа, категорична е тя, въпреки че вече има паспорт, за да го стори.

 

 

18 Коментара

Яна

преди 2 месеца

В тая държава само Линда и Лена съществуват и само те раждат . Други жени няма . Много стойностна новина

Коментирай

ами,

преди 2 месеца

Линда е просто една краварка от Канада отраснала във ферма.Точно пък в САЩ,Канада и останалия западНАЛ свят крият истинските си емоции си зад фалшива усмивка и лицемерие.По случайност е съпруга на компроментиран политик и няма нужда да ни занимавате с нея.

Коментирай

Елка Николова

преди 2 месеца

Истинска,позитивна статия!Колкото и да не ви се иска!Аз еярвам на Линда!Дано и ние,българите,станем по цивилизовани...като Линда!

Коментирай

Ники Елкова

преди 2 месеца

#Елка Николова # радвам се че такива като теб със гордост попадат във класацията - бели петна във нашето ежедневие

Коментирай

Ти

преди 2 месеца

Даже петно не си...

Коментирай

Мер

преди 2 месеца

Точно така.

Коментирай

Божееее...

преди 2 месеца

Каквото и да напишеш, няма как да се успокоиш. Не ти ли е ясно, че си комплексарка която има нужда да фучи и обижда щото ще се задави от бяс. Ти не си криеш емоциите като западналия според теб свят? Какво знаеш точно пък за света, за Линда, за живота и семейството й? Като я наречеш краварка,се надяваш да я принизиш ли? Ха!

Коментирай

Ivan

преди 2 месеца

Кирето парапета

Коментирай

АХМАТ СИЛА

преди 2 месеца

Просълзих се, а сълфетките свършили

Коментирай

Пет

преди 2 месеца

Добър сюжет за турско- канадски сериял

Коментирай

Баба Яга

преди 2 месеца

Ако отидете в Канада да не мислите, че така някой ще ви се мазни, както вие на тая Линда? Ще ви гледат като чужд! А Линда най-добре да си вземе тоя перушан, за който се е омъжила и полека лека...та обратно в Канада! А..да не забравят и татко Петко,че и от него файла нямаме!

Коментирай

ЖалкоХорица

преди 2 месеца

Линда, Лена и Кире Тъпото - семейство Адамс .Жалки ,самонадеяни и посредствени хорица, достойни единствено за .....презрение . От мен - толкова.

Коментирай

Тони

преди 2 месеца

Щом Може да чукне 44 ,браво

Коментирай

Анастасия

преди 2 месеца

Срам ме е, че съм българка, като чета гнусните, жалки и злобни коментар чета на разни жалки хорица...Надявам се въпросната Линда никога да не ги прочете.

Коментирай

Кольо

преди 2 месеца

Хейтърските коментари напълно корелират с последните резултати от тестовете pisa. Функционално неграмотен, оскотял народец, за който ингелигентния човек е "компрометиран перушан" а жена без силикон в устните и циците е "краварка"... Напълно си заслужаваме и Боко с неговото "аз съм прост и вие сте прости" и ваксинираните антиваксъри събиращи дарения в евро за кампании против еврото и чалга ментори изживяващи се като духовни лидери.

Коментирай

Нико

преди 2 месеца

Подкрепящите тази статия за пореден път показват че тяхното ниво на интелект се свежда до четене на списание “Мисъл” като малки и гордото чуство да караш тротинетка .

Коментирай

Нико

преди 2 месеца

Подкрепящите тази статия за пореден път показват че тяхното ниво на интелект се свежда до четене на списание “Мисъл” като малки и гордото чуство да караш тротинетка .

Коментирай

ЖалкиНищожества

преди 2 месеца

С всяко свое показване и излагация ми става все повече антипатичен и затвърждава убеждението ми,че има връзка с училището ,което е завършил и Цвъко Молитвената закуска във Вършец.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.