Лорд Евгени Минчев: Белослава нагази модния лук, Генова и Любо - среден за въображение, и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-beloslava-nagazi-modniia-luk-genova-i-liubo-sreden-za-vaobrajenie-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Белослава нагази модния лук, Генова и Любо - среден за въображение, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Белослава нагази модния лук

Не бях срещал това съчетание, с което свързвам например, цветове на кабелите в сложен контакт. Белослава си игрея с огъня, направо ми спира тока, с тези обувки с токчета в синьо. Може да са черни а осветлението да си играе с тях така, че да се постига този цвят. Зелените панталони са не само нелепи а правят певицата да изглежда леко пълна. Ако пък наистина е пълна, защо пълни кадъра с  кройка, очевидно не нейната. Черната блуза има прекалено огромно деколте и прекалено къси ръкави. Прическата идва като далечна роднина, на която се е наложило да остане, докато хване влака рано сутринта за село Бошуля. Как и хрумва на Белослава да се облича така, освен ако заетостта и на ресторантьор не обърква нещо в гените и на изпълнител.

Червена роза закичи Глория Петкова

Глория Петкова, за която не знам много, върви по пътя на Бяла роза, но в червено. Тя е тръгнала през просото с роза от плат, която замества едновременно сутиен, бюстие, сако, малка черна рокличка, голяма златна рокля и бронежилетка. Сигурно солидна структура подържа това съоръжение на мястото му. Надолу няма много за описване- така както едно провинциално селце има кладенец и паметник в центъра си, така и Глория прави впечатление с един панталон. Той може да е и паметник и кладенец, зависи какво почита и какви води носи. Простете, сега видях, че Петкова е наметнала нещо като яке, но то се губи в еуфорията от житени ръкойки отзад. Гаджето пък предположи, че това е част от сложна прическа, правена в моменти на скука.

Генова и Любо- среден за въображение

Деликатно е човек да обсъжда таза на една известна певица, но съгласете се, този на Поли Генова се набива на очи. Смятам, че приноса за това чувство е зле подбраната пола- поле от извивки и дрънкулки. Че Генова не е кючекиня е ясно, но защо иска да изглежда на такава... Цялата дреха издава ако не съпричастие с попфолка, то поне с непознат мен жанр, обвързан с кючеци и неприлични танци. На мястото на Поли бих поделил кинкалерията по нея с Любо Киров, оставен на черното. Така той извиква в мен спомени за кюнците в детството ми, саждите и всичко, с което отъждествявам черния цвят. Липса на всякакво въображение или естетическа умора кара Любо да не се е постарал, но септември ще бъде май и ще ни каже. Двамата получават личната ми оценка среден три, като могат да си я поделят пропорционално. Исках да съм им учителка и да мога да кажа- „Ще се видим наесен“. С Любо мога да се видя и веднага.

Цветелина Янева позира с праВда. Но каква?

Коя модна епоха иска да разкрие и отрази Цветелина Янева, поставяйки върху себе си една оперетна реалност... По-скоро – реалност от мюзикъл, вероятно обхващащ период от 1932 до днес. Шапката е истински морски фар, привличащ вниманието точно когато не минава кораб, да не кажа, че когато големият кораб минава. Цветът, сравним с такъв на хапчета против апетит, обзема аксесоара и го обезличава по всички правила. Янева е превърнала раменете си в площадка за кацане на две твърде ярки извънземни образувания, наподобяващи гъба за баня. Панталонът превзема огромна част от краката и над пъпа, което ме озадачава, защото нито намирам, че е модерно, нито че и отива. Над колана същият този панталон изглежда наръфан от котки, може да е последствие от неправилно подбрана програма на пералнята. Недовиждам и се чудя на чантата Правда ли пише или друг политически слоугън. Каквато е да е естетическата праВда на Янева, чантата е не повече от обикновена пазарска такава, ако надписа се измие при първия паднал дъжд.

Кой се е разхождал по роклята на Деси ?

Официално номинирам Деси Стоянова за наградите Златната скилидка. Няма такива награди, но я номинирам символично, така както е символична рокличката, от която се вижда съвсем малко. Онова, което се вижда обаче ме натъжава, напомня ми на есенна полянка, по която са се разхождали кучета и са оставяли кафявите си подписи върху нея. Не знаех, че зелено и черно могат да се съчетават върху плат- виждал съм подобни комбинации в земекопните машини. Вкусът е индивидуалност, която може да бъде насърчавана, само ако не е върху личности, които влияят с известността си. Гаджето се опули и каза, че изобщо не разбира какво искам да кажа с това изречение. Успокоих го, че и аз също. Стоянова има приблизително приемлива прическа, лято е, влага е, но от опит зная, че всичко това се преодолява с правилните продукти. Питам се това около лявото ухо на Деси шрапнел ли е или обеца?

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.