Лорд Евгени Минчев: Галена - ода за леген и кючек ведно, Кристина, като учебник по геометрия, и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-galena-oda-za-legen-i-kiuchek-vedno-kristina-kato-uchebnik-po-geometriia-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Галена - ода за леген и кючек ведно, Кристина, като учебник по геометрия, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лепа-лепа

 

Питам се каква точно вода пие Лепа Брена, за да се облече така. Или пък не е било вода? При все че уважавам всеки вкус, тук мога да споря дали такъв изобщо съществува. Освен ако не участва в някаква странна попфолк оперета, певицата може би има нужда от отпуск по мода. Вижте тази мантия като пердета в хол на стара мома. Вижте тази рокличка, сякаш Мата Хари я е оставила в завещанието си и на Лепа и е неудобно да не я сложи поне веднъж. Тиарата издава остри звуци от главата, повишава естетически тон и боде пространството. Питам Брена струва ли си това безсмислено викторианство в облеченото, даде ли и повече глас и накара ли залите да се разширят от двойно повече публика.

 

Стивън Тайлър и Киркоров в моден годеж?

 

Мислех, че съм видял всичко, преди да попадна на тази снимка. Няма съмнение, че тя е последствие от някакъв бас или шега. Защо иначе иконични изпълнители ще се правят на баба Яга и то със средствата на предполагам- висшата мода? Филип Киркоров е потънал във Версаче а от там надолу, през белите му глезени- в черни чорапи. От там надолу вече не ми се гледа- обувки като тези не съм срещал дори в кошмарите си. Под познатата шарения на Версаче Киркоров едва се забелязва- над него има шапка, която не става и да се ловят мухи. Гаджето пита- това до Филип Алла Пугачова ли е... Добре, че познавам музикалната история, та го осведомих, че е Стивън Тейлър от Аеросмит. По талантливият господин се стича текстилна какафония, която може би е събирана от складове и шевни ателиета. Толкова бъркотия, че дори не мога да се разсмея без да ги засегна.

 

Дилов си сменя зодията на Рак?

 

Макар да е Скорпион като зодия, Любен Дилов е избрал да носи риза на рачета. Може би има далечна роднинско- природна връзка между двата вида, но не в това е болката ми. Ризата е така нахално разкопчана, че осигурява гледка почти до места, които обикновено трябва да са дискретно покрити. Добре, че е чашата на преден план, та осуетява подобна възможност. Дилов- син освен това е намръщен, какъвто не го познавам. Сигурно е от слънцето или са му донесли коктейл, какъвто не е поръчвал. Може да е било коктейл от раци, който се е разпръснал по ризата. В този момент гаджето ми носи коктейл Негрони и забравям за естетическия статус на Любо. Не, няма да пропусна очилата на добрия ми приятел. Те са като част от лейка, не се сещам точно коя част. Бижуто на гърдите май също обозначава рак, може да е костенурка, родена от брак между рак и водна лилия.

 

Кристина, като учебник по геометрия

 

Певицата Кристина Димитрова трепти в дреха, която не мога да определя като стил. Нито като цвят. Защото тук си раздават юмруци геометрични форми и цветове, вървящи по ръба на всякаква фантазия. Гаджето ми твърди, че това е пижама, може би, допълва той, е самото спално бельо, поднесено в пристъп на ексцентричност. Тези цветови и геометрични спазми правят Кристина малко по-нисичка, затова препоръчва следващия път да носи райе. Младият исполин до нея, в чието лице разпознавам певеца Александър Александров, явно е почитател на Версаче. Ризата му повече би отивала в някой магазин за дрехи втора употреба. Може пък Драго Чая да мине от там и да си я запази. Високият не рус мъж с черната обувка, би могъл да прояви малко повече въображение за стила си, но нито ми се занимава, нито ще има ефект ако препоръчам нещо. Гаджето ми решава да отвори уста, която запуших с шоколадов бонбон.

 

Галена - ода за леген и кючек ведно

 

Яка яка има Галена и е широко около врата и. Това са първите впечатления на гаджето ми, който съзрял кадър в Инстаграм, веднага ми го докладва за коментар. Предположих, че това е спомоществователен картон за повече светлина, но усещането за яка не ме напусна цяла вечер. Галена е наш човек, продължава гаджето- виж, казва и тя пие бира като нас. Влизам в Гугъл да видя какво е това бира, защото аз съм на уиски. На всеки шест часа, както ме иронизира гаджето. Относно облеклото на певицата- то е меко казано кючйкчийско. Меко казано – далеч от онова, което аз очаквам от нея, но дизайна днес не е каквото беше. Обувките се опитват да имитират Айфеловата кула но го докарват до дръжка за врата в тоалетната на чалга клуб. Няма да използвам думата перачка, но това до нея не е ли леген с пране? Ако пък е съд за повръщане, не трябва ли да раздаде повече на нас, които гледаме?

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.