Мъжът на Сашка Васева: Чакам жена ми да прогледне, никога няма да я изоставя!

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-sashka-vaseva-chakam-jena-mi-da-progledne-nikoga-niama-da-ia-izostavia HotArena.net
Мъжът на Сашка Васева: Чакам жена ми да прогледне, никога няма да я изоставя!

 „Чакам жена ми Сашка Васева да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното й състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще въз- върне зрението си.\"

 

Тава сподели пред „България Днес\" Христо Бакърджиев, съпруг на Дупнишката Мадона. Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която Сашка преживя заради тумор в мозъка. Bcледствие на образуванието певицата напълно губи зрението си и губи всякаква надежда отново да прогледне. След животоспасяващата интервенция а Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата й, гoлям колкото яйце. Образуванието е  притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

 

„Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент\", категоричен е Бакърджиев. Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се uзлекува no-бързо.

 

 „Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама, сподели любящият съпруг.

3 Коментара

Странно

преди 7 месеца

Нали именно мъжа и я биеше и тормозеше не и даваше пари и я заряза преди години

Коментирай

Пламен

преди 7 месеца

Дай Боже да оздравее и да пее все така и да благослови всяка Бена с такъв мъж !

Коментирай

ppppp[[

преди 7 месеца

Молба за развод подаде тя а той човека не е искал развод мисля че е разумен човек и не я изостави в най- тежкия и момент.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.