Майката на фолкпевицата проговори: Не се дръжте с Диона като с убийца!

https://hotarena.net/laifstail/maykata-na-folkpevicata-progovori-ne-se-drazhte-s-diona-kato-s-ubiyca HotArena.net
Майката на фолкпевицата проговори: Не се дръжте с Диона като с убийца!

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е Е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!“

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона, пише България Днес. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на и наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

„Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква“, каза още Асенова. Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза.

„90% от хората в коментарите са невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!“, гневна е Вергиния. В предаването „Събуди се“ по Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици. „Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми.

Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. „За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални. Бях в чужбина, но да си купя марихуана в България - не“, каза Диона, като допълни, че е вземала наркотици, но не редовно.

 

 

6 Коментара

?!?!?!

преди 1 седмица

Виновна си е Диона!!! За съжаление от "такива обществени личности" се учат подрастващите!!! А и тя си го превърна допълнително като реклама след снимката с Константин ... та сега ще си "сърба" попарата!!!

Коментирай

Robin

преди 1 седмица

Другата чочарка и тя е с полжителна проба кокаин !!!! Катрин силикона Чакайте е при Мондьо ...по Нова после Бтв после майка и ще говори че не е убийца .... Дъното още не стигнато има още

Коментирай

Напротив

преди 1 седмица

Всеки,качил се дрогиран да шофира,е потенциален убиец.И да,проблем в на обществото.Такива хора-като тази и онази силиконова труженичка,трябва да бъдат отличени от обществото.Това са антисоциални индивиди.

Коментирай

Срам и позар

преди 1 седмица

Госпожа Вергиния, вие дъщеря си не сте я възпитани и не сте и дали достатъчно морал, ценности, устои, интелект, разум, а сте тръгнала да давате акъл на чужди хора?!?!?!! Ама много моля! Не стига, че дъщеря ви е наспана до ушите и продължава да маже лайна, а решихте и вие да се намесите в случая и то безкрайно неуместно и нагло и да доразмажете лайната изсрани от дъщеря ви. Като гледам вашето безобразие, простотия и наглост ми се изяснява защо щерка ви е това, което е! Поучавайте дъщеря си госпожа, не чуждите хора! Акъл можете да давате само на дъщеря ви, никой не ви иска акълите, не си ги давайте!

Коментирай

Ваяна

преди 1 седмица

Ами, че то дъщеря ти не е убийца само и единствено по някакво късметлийско стечение на нещата. Късмет, че не е утрепала хора ! Може а да не е фактическа убийца , НО Е ПОТЕНЦИАЛНА УБИЙЦА! И всеки, който се качва зад волана употребил алкохол или наркотично вещество е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ! Такаче госпожа засрамете се от шантавата си проста тъпа дрогирана наркоманка дъщеря и и давайте акъл на нея, а не на хората, които абсолютно заслужено я порицават! И точно така трябва 100%-тово порицание от цялото общество за всеки, който прави такова постъпки! И дори да не е предизвикал ПТП и убийство , ТРЯБВА ПРЕВАНТИМНО ПОРИЦАНИЕ ОТ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО, за да знае, че така не се прави и това е за срам и за порицание! Вие какво искате да я похвалим и погалим дъщеря ви и да и кажем БРАВО за постъпката ли?

Коментирай

Ваяна

преди 1 седмица

И не сте вие единствената, която има право да и каже нещо! Всеки един човек, който има мнение и гражданска позиция и ЦЕНИ живота и здравето на себе си и на близките си ИМА ПРАВО ДА И КАЖЕ НЕЩО! Че аз или мой близък сме на пътя и надрусаната ви дъщеря ми застраши моя живот и здраве или на мой близък с ненормалните си шашави шантави тъпи малоумни пропаднали комплексарски прояви …. И нямам право да и кажа нещо ли?!?!! Не ще и кажа, а ще я влача като куче по всички улици на София докато не и падне кожата , ако надрусана и снимаща се докато кара ми причини стрес или ми унищожи живота ! Наглярки долни вместо да се засрамите и да замлъкнете, и от срам носа да не си показвате, чак па се и карате едва ли не на хората ли ?!?!??!?!!?!? ХОРАТА СА СИ В ПРАВОТО ДА СА БЯСНИ И ЯДОСАНИ И ВЪЗМУТЕНИ ОТ ТАКИВА ПРОЯВИ! Скарайте се на дъщеря си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.