Мира Добрева в новия си роман: Пиех и шмърках кокаин

https://hotarena.net/laifstail/mira-dobreva-v-noviia-si-roman-pieh-i-shmarkah-kokain HotArena.net
Мира Добрева в новия си роман: Пиех и шмърках кокаин

Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби живота си през септември, след като изпадна в кома, направи шокиращи откровения във фейсбук профила си. Там тя публикува скандален откъс от новата си книга, за която твърди, че й е отключила прокоба, заради която я застигнали тежките здравословни проблеми. Отдавам случилото се на романа ми, които завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето. Избягвам да говоря по темата, защото това, което ми се случи предполагам, се е случило и н адруги хора и премеждието не бива да става повод да обикалям телевизиони студиа. Още ме е страх още го преодолявам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми роман. Аз самата бях изненадана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш много навътре в себе си”, казва Мира. Във фейсбук профила си тя публикува и шокиращия разказ от новата си книга, пише Ретро.

„Моето предположение, е че ако човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват защото е блокирал духа, няма защита. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските нива. И сатаната започва да си играе с нас. Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки над които нямат контрол - ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не ходи на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети заедно. Но това е съсипващо сгромолясващо чувство. И има уловка - от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна. Тогава минавах следващата категория - шмърках. И усещането наистина хубаво, но само заради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи”, пише Добрева в новия си роман.

Припомняме, че тв звездата живее втори живот след, като лекарите в “Пирогов” успяха да я спасят след спешна операция на стомаха. Драмата се случи в средата на септември след неин поход до Рилските езера, когато внезапно и прилошава и се налага да бъде откарана в болница с линейка.

5 Коментара

Мери

преди 3 месеца

Тъжно ми е за тази женица. Тя е нагледен пример как прекалените селски амбиции могат да те закопаят , когато се опитваш неуспешно да се надскачаш.

Коментирай

не я разбирам ...

преди 3 месеца

тя ли е била на кокаин или въображаема героиня в романа ? ...иначе хора,които съдбата ги удря и смачква има всеки ден....ама не всички мрънкат, .....иначе е добре, че е почнала да се замисля

Коментирай

B

преди 3 месеца

Оле тази жена не може да се отърси от желанието си за внимание в мрежите и в пресата. Някой нормален не търсещ внимание ще напише ли това че забравяла за децата си като шмъркала и все едно затова го правила и то да го напише в книга. Има нещо много сттанно и плашещото в тази госпожа, горките й близки които щв трябва да я търпят като става все по-луда и да я гледат на старини

Коментирай

НУРС

преди 3 месеца

Бивш наркоман, бивш педераст и бивша простетутка няма! Да си драска квото ще, рано или късно пак ще напудри дзурлата.

Коментирай

чоранте мосте

преди 3 месеца

Такива само за ебане- ебеш и фърляш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.