Наум Шопов и Теа Минкова разкриха: Пържихме яйца на бензиностанции докато снимахме “Ергена 3”

https://hotarena.net/laifstail/naum-shopov-i-tea-minkova-razkriha-parjihme-iaica-na-benzinostancii-dokato-snimahme-ergena-3 HotArena.net
Наум Шопов и Теа Минкова разкриха: Пържихме яйца на бензиностанции докато снимахме “Ергена 3”

“На бензиностанциите си пържим яйца, вместо да влизаме вътре и да си купуваме сандвичи. Готвя в кухнята, хапваме, прибираме и тръгваме. Много по-различно е преживяването с кемпер на море.“ Това разкри Tea Минкова в предаването „Тази събота и неделя по Би Ти Ви. Моделката и годеникът й Наум Шопов разказаха за двумесечното приключение, което семейството преживяло по време на снимките на „Ергенът 3“, на което Наум отново е водещ, а снимките протекоха този път на гръцка земя. „Бяхме и с малката. Само хубави спомени и моменти имахме , каза Tea Минкова.

„Пътят става част от приключението, когато прекарваш почивката си с кемпер. Иначе готвим вкъщи. Имаме по-специфични разбирани за храната и се опитваме да се храним здравословно , разкри Наум. Шопов разкри, че никога не е постил, но и с Tea не са вегетарианци. Сутрин дъщеря им идвала с Наум на снимките на „Ергенът“, когато Шопов по традиция раздава задачи на претендентките за сърцето на ергена.

„Стресът е ясен. Това, което плащаш като цена, е, че хората знаят много за теб. Мислят си, че решенията, които взимаш, са тяхна работа“, разкри Наум каква е цената на славата в социалните мрежи. Оказало се, че в Гърция в доста по-скъпо от Турция и пазарската чанта за годениците се оказала не толкова поносима. „Ние сме сгодени от шест години, но така и не направихме сватба досега. Представяме си я да бъде малка“, разкриват те и добавят, че малката иска да види родителите си като младоженци.

9 Коментара

1

преди 2 месеца

Олицетворнеие на съвременните млади българи! Мързеливи, суетни и повърхностни.

Коментирай

Нормална жена

преди 2 месеца

Изключително неприятни млади хора. Талантливи, но неприятни. Лекар отказал се да практикува в името на снимки, пари и слава и млада жена незнайно с какво занимаваща се. Единственото положително нещо в тях е поддържането на здравословно тегло и начин на живот. Но това става с пари, така че..С една дума не са ми пример за подражание :)

Коментирай

отвратителни са

преди 2 месеца

но ги пробутват!

Коментирай

Лллл

преди 2 месеца

Времената са такива , че трябва да ги гледаме и четем за тях . А стойностните млади хора не са пред обективите и на екраните . А това , че били 6 години сгодени изобщо не ни интересува . Ако са истинско семейство да подпишат , а за сватба никой не ги натиска .

Коментирай

hehe

преди 2 месеца

ох, душицата се оплаквал, че хората му казвали какво да прави...абе, патенце полирано, издържаш се от риалита, нямаш професия, а зависиш от гледанията на скучаещи индивиди, на които си отдушник - сам си се поставил на най-ниското стъпало в обществото и се оплакваш, че хората, които ти осигуряват прехраната, те коментирали???!! Щом си избрал да пълзиш в живота, трябва да приемеш, че ще те настъпват ;)

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 месеца

Не са направили сватба тези безполезници защото чакат някой глупав рекламодател да им я плати.

Коментирай

Наум Шопов

преди 2 месеца

Карам Тесла!

Коментирай

......па

преди 2 месеца

Карай и кирка ако искаш.

Коментирай

Гост

преди 2 месеца

На живо е едно дребно момченце, но е голям комплексар на тема коли. Отблъскващо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.