Наум Шопов: Не се сравнявам с дядо, той беше велик актьор

https://hotarena.net/laifstail/naum-shopov-ne-se-sravniavam-s-diado-toi-beshe-velik-aktior HotArena.net
Наум Шопов: Не се сравнявам с дядо, той беше велик актьор

\"Никога не забравям дядо, той беше велик човек! Аз не мога да се сравнявам с него, освен това какъв актьор съм аз. Да, мога да правя неща пред камера, но дядо ми, той беше друго нещо.\"

Това сподели талантливият Наум Шопов - внук, като си спомни за дядо си, големия Наум Шопов, който ако беше жив в сряда щеше да навърши 92 години. Младият Наум Шопов споделя, че е горд да носи името на знаменития си дядо.

\"Дядо обичаше да дава съвети, но само за добро. Те бяха много лични. За съжаление, не се виждахме достатъчно често, просто имаше много ангажименти, а пък ние бяхме деца с прекрасно детство\", спомня си младият актьор. Ролята, в която е запомнил дядо си е последната, в която го е гледал „Крал Лир“.

\"Станах популярен като доктор в „Откраднат живот“, но още не мога да кажа, че съм актьор. Не съм. Аз съм си доктор. Макар че вече се отказах от пластичната хирургия, мисля, че хирург най ми пасва и от време на време оперирам с колеги, не съм се отказал“, споделя Наум Шопов, цитиран от „България Днес“.

3 Коментара

Да ти кажа...

преди 1 година

Правилно си разбрал, че нямаш никакви допирни точки с дядо си ! Аз и до този момент не съм те смятала за артист. Не само теб...

Коментирай

hehe

преди 1 година

ни актьор, ни доктор. мъжка иннфлуенсърка. Типичен представител на новото поколелние, което с удоволствие и лекота се отказа от мъжкото и прие да живее и работи като другия пол.

Коментирай

Наум Шопов

преди 1 година

аз се возя в Тесла, а ти?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.