Не пускат Андре Токев на свобода! От затвора обжалваха освобождаването му

https://hotarena.net/laifstail/ne-puskat-andre-tokev-na-svoboda-ot-zatvora-objalvaha-osvobojdavaneto-mu HotArena.net
Не пускат Андре Токев на свобода! От затвора обжалваха освобождаването му

Казичене не иска да се разделя с шеф Токев. Затворът обжалва предсрочното освобождаване на готвача.

 

На управата на пандиза с лек режим явно им са се харесали специалитетите на топготвача и не искат да се разделят с него. От там не са съгласни с магистратите от Софийския градски съд, които уважиха молбата на Токев да бъде пуснат предсрочно от кауша. Това разбра „България Днес“ от свои източници в съда.

 

Затворът с лек режим в Казичене протестира решението на столичните магистрати да пуснат шеф Андре Токев предсрочно, въпреки че готвачът половин година бе пандизчия за пример. Токев се вихреше в кухнята на кауша, което само и единствено радваше обитателите на Казичене. Не е влязъл в нито един конфликт. Демонстрирал е добро поведение, както към служителите, така и към останалите затворници. Токев даже е взел участие в образователни и спортни дейности.

 

Готвачът е в панделата 6 месеца, а наказанието му е 10. Ако работиш в затвора, било то вътре, както Токев в кухнята, или на външни обекти, 2 излежани дни се броят като 3. След като излежа над половина от присъдата си, Токев пусна молба за предсрочно освобождаване. Софийският градски съд я разгледа преди дни и я уважи, а прокуратурата каза, че няма да протестира. Защо от Казичене не са съгласни, не е ясно. Може и да е заради уменията на Токев в кухнята или има нещо, което не знаем за поведението на шефа зад решетките. Предстои да се разбере.

 

Ако Казичене не беше протестирало, то Токев щеше да излезе след два, три дни и да се погрижи за ресторантите си, които имат известни проблеми. Сега положението е доста по-различно. Това обжалване ще коства на Андре още няколко седмици зад решетките.

Делото ще се гледа в Апелативния съд в София, но дата все още не е определена, пише „България Днес“.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.