Съпругата на Кирил Петков тайно в болница

https://hotarena.net/laifstail/saprugata-na-kiril-petkov-taino-v-bolnica HotArena.net
Съпругата на Кирил Петков тайно в болница

Съпругата на Кирил Петков - Линда, е била в болница миналата седмица, пише „Ретро“, позовавайки се на очевидци.

Канадката се появила в Токуда в компанията на една от дъщерите си, но не била придружавана от съпруга си, който по това време е бил зает с „изнесено заседание“ с депутатите и ръководството на партията си в луксозният хотел Кемпински в Банско.

Линда се появила в болницата  без охранители от НСО. До болничното заведение Линда стигна с личния си автомобил. Известно време се лута по коридорите, докато открие точния кабинет. Пациенти разкриват, че се е държала дискретно и ненатрапчиво и по никакъв начин не проявявала претенции на ВИП пациент. Не държала да й бъде обърнато специално внимание, макар че била разпозната както от лекуващите се там, така и от целия персонал. Канадката обаче помолила да не се разчува каква е причината за посещението й, макар че не изглеждала твърде притеснена.

Свидетели споделят, че вероятно е ставало дума за проблемна дъщеря й, който не бил сериозен, тъй като и двете не останали в лечебното заведение за дълго.В интервюта сладкарката е признавала, че средната от трите им дъщери с Петков - Ема, страда от диабет тип 1. Другите им 2 деца - Ванеса и Ана пък имат алергия към глутена.

Какъвто и да бил здравословния проблем, отвел Линда и едното от децата й в болница, очевидно е бил овладян бързо. Само след няколко дни канадката сподели, че вече е в лятна ваканция и се намира на морето.

1 Коментара

Офф

преди 1 година

Не и е лесно на жената да търпи на Баче Кико тъпотиите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.