След фалшивата новина, че се е споминал: Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро!

https://hotarena.net/laifstail/sled-falshivata-novina-che-se-e-spominal-gadove-mitio-pishtova-niama-da-umre-skoro HotArena.net
След фалшивата новина, че се е споминал: Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро!

Грозен слух в медийното пространство притесни почитателите на колоритния Митьо Пищова в началото на астрономическата пролет. Няколко сайта и национална телевизия обявиха, че вечният кандидат политик и организатор на десетки конкурси за красота Димитър Маринов – Пищова е предал богу дух след серия от здравословни проблеми.

Репортерската ни проверка установи, че това не е вярно. Митьо обясни, че е жив, здрав, чувства се прекрасно и е на спа процедури в Сандански, по думите му – „с две 23-годишни зайчета”. Гледал си кефа и се чудел, защо го търсят приятели и защо си мислят, че с него се е случило нещо лошо.

„Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени от завистници и злобари”, категоричен е бохемът.

 

- Имате ли идея кой и защо е пуснал този зловещ слух за вас?

- Вероятно някой простак или банда простаци, които нямат ху*ове, защото ми завиждат, че спя с по две мадами, живея всеки ден в различни градове, ползвам президентски апартаменти, имам приятели от мутренското време, които ми помагат финансово. Те са плътно до мен, когато правя конкурси. Дават ми по пет, по четири и по три хиляди. Чукам на хората жените и за туй ме мразят. Ми, те що не го правят?! Завиждат ми, защото нито могат да живеят като бохеми, нито да си лягат с малки палавници. Не са се научили дори правилно да ядат и да пият, не знаят как да ползват хотелите. А аз спя безплатно.

 

- Къде бяхте, когато разбрахте, че сте починал?

- В Сандански, в хотела, гледах телевизия и разбрах. После в няколко интернет сайта излязла новината за смъртта ми. Почнаха да ми звънят приятели, да обяснявам, че не е вярно, че съм добре с моите две мадами и че ги чукам като магаре. Не съм умрял и няма да умра скоро. Патлака ми е 24 сантиметра, всеки ден го ползвам. Аз съм от род на дълголетници. Средната продължителност на живота ни във фамилията е 90 години.

 

- Сериозно ли говорите, това е доста добра възраст за страната ни?

- Напълно сериозно, Митьо Пищова никога не лъже. Като ви каже, че е с две полуголи котенца, значи е с две полуголи котенца. Моят прадядо Димитриос Гърка е живял до 101 години. Баба ми стигна 99. Тя умира от кръвоизлив. Паднала от стълбите и си ударила фатално главата. Баща ми на 82 години падна от мотор, ударил се в един камион. Изхвърчал от моторчето и си ударил главата в бордюра. И той почина от кръвоизлив. Друг мой прадядо паднал от череша, ударил си главата и починал от кръвоизлив. До 92 години е бил голям курвар. Значи родата ми си отива от кръвоизлив на главата, почти всички са курвари и харесват много жените. Баща ми имаше шест брака, отделно безчет любовници. Аз също съм много брачен. Всички мъже от фамилията са с големи томаховки.

 

- Какво бихте желал да кажете на враговете си чрез страниците на „Уикенд”?

- Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро! Има едно поверие, че когато някой го погребат приживе, той ще живее почти век. Който прави редовно секс, също ще е дълголетник. Спрете ли секса, спира и животът ви. Поради тази причина много го обичам. Особено груповия. Колкото повече хора има в оргията, толкова по-добре се чувствам. Нека си пишат, каквото искат. Ще поканя от всички медии по един журналист край джакузито ми. Ще правя секс с две „котенца”, те ще гледат, пишат и снимат как се прави, че не всеки може да клеца правилно. При мен са жени от 18 до 23 години. Моделки, моделки и пак моделки. Аз си живея живота, медиите ме погребват или по-точно завистливи хора чрез тях. Дори подготвям конкурс за красавици, който ще се проведе скоро във Велинград. При мен всичко е оригинал. Няма измама. Казвам, че искам разврат и правя разврат. Винаги съм мечтал да умра между две мадами гол.

 

- До последно ли ще сте полов атлет?

- Да. Правя секс, кръвта ми циркулира и дава енергия. Ще живея поне още 60 години, по мои сметки, по божиите – не зная. Имал съм проблеми с хемоглобина, защото съм анемичен. Наливали са ми банки с кръв. Може би около 20, когато боледувах. Мои приятели са кръводарявали. Силен съм, джаскам като магаре. Имаме един приятел боксьор, който често е с мен. Уча го как се джаска.

 

- Не ви ли е нужна любов, не я споменавате тази дума?

- Какво е това любов?! Няма любов, всичко се продава и купува. Младите искат да ги рендосваш непрекъснато, да си надарен, да си паралия, да си щедър. В същото време не стават за нищо и не могат почти нищо. За мен остава да ги „рендосвам” хубаво, че да ме поменават с добро. Плащам си секса, да не мисли, че са с мен, щото много ме обичат? Добрите и богатите хора ми помагат финансово, има с какво да се разплащам на мацките.

 

- Мислил ли сте при евентуална смърт, къде да бъде положено тялото ви?

- Аз имам гроб в Арбанаси, в църквата „Света Богородица”, на която бях спонсор в богатите си години. Дарявал съм от пари до каменни плочки за нареждане в двора. На 15 август всяка година там се прави литургия за мен и за здравето ми. Ще ме бъде!

1 Коментара

хорейшо

преди 8 месеца

Браво Пищоф!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.