Теди Александрова възпя скандала с Емрах Стораро: И парите, и колите на баща ти няма да изтрият съвестта ти

https://hotarena.net/laifstail/tedi-aleksandrova-vazpia-skandala-s-emrah-storaro-i-parite-i-kolite-na-bashta-ti-niama-da-iztriiat-savestta-ti HotArena.net
Теди Александрова възпя скандала с Емрах Стораро: И парите, и колите на баща ти няма да изтрият съвестта ти

„И парите, и колите на баща ти няма да изтрият съвестта ти”, пее Теди Александрова в новото си парче „Автогол”. Съвпаденията с част от разправиите, белязали разлъката й с Емрах Стораро, не са случайни. Певицата призна, че още през април изляла чувствата и мислите си, свързани с раздялата й с малкия син на Тони Стораро. Днес вече е преодоляла драмата, но преценила, че сега е подходящия момент да пусне песента „Автогол”.

 

Това каза Теди Александрова във включване в инстаграм, след като профилът й бил залят от въпроси от фенове. Станало им интересно, като чули песента. Наистина е интересно, още повече, като се има предвид какви събития стоят зад възпетите „мисли и чувства” на блондинката.       

Теди и Емрах, който е по-малък от нея с няколко години, се разделиха през пролетта, а враждата помежду им продължи с дни.

Скандалът изненадващо придоби доста тревожни асоциации с психотрилър. В пространството се появиха обвинения в магии и нечисти намерения, оплаквания от заплахи със самоубийство и счупен нос. В един момент възникна и спор за малко над 20 00 лева за три песни. Въпреки многото материал, единствената конкретна препратка в парчето „Автогол” към реалните случки от любовната разлъка са „парите и колите на баща ти”. В пика на скандала блондинката обвини бившия си Емрах тъкмо в зависимост към баща си Тони Стораро. Човека глас му купил кола с марката RS7, за да отвлече вниманието му от Теди или поне така обясни тогава певицата. „Даже ми го каза в очите!”, оплака се блондинката.

Когато през пролетта с Емрах си разменяха обвинения и разяснения в социалните мрежи, Теди показа и видео, за което после каза, че лично Тони Стораро й изпратил. В клипчето се колят агнета под жални животински вопли и напевен мъжки глас, който реди на турски език. Чува се името Емрах. Според някои, както и самата певица, в клипчето прозвучава и нейното рождено име Теодора. „Пет агнета, които се убиват, четат се определени неща от Корана и ходжата прибавя от себе си: „Емрах да е жив и здрав, Теодора да стои далеч от него”. Това определено не е нормално”, поясни блондинката тогава с цялото й уважение към религията на мюсюлманите, както изтъкна. След като се поинтересувала, разбрала, че когато се четат дадени молитви определен брой пъти и се дава жертвоприношение, се отдавало енергия и тласък на това, което искаш да се случи. Емрах на свой ред обяви, че това е курбан и се прави, когато се случи нещо лошо и искаш да се отървеш от лошата енергия. В случая курбанът бил направен, след като приятелят му и негов колега Денис Теофиков загина през есента на миналата година.

По отношение на раздялата си с Теди, Емрах даже изрази задоволство, че се е отдалечил на време от нея. Покрай аргументите си показа и клипче – певицата видимо разстроена се върти в кръг, тресе се и го залива с въпроси, накъсани от плач, като например: „Добре защо да не отидем за ръка пред тях?”. Това накара Теди пак влезе в обяснения. С Емрах имали връзка година и няколко месеца, почти живеели заедно. В деня преди видеото, в което певицата плаче, Емрах й счупил носа. Случката се разиграла в колата му в момент, в който според Теди, бил нервен, понеже нямал трева. После вечерта той искал да отиде на дискотека с приятели, без нея. И това я разстроило.

Тогава певицата не веднъж заяви, че е обидена от помията, с която била залята, както и от отношението на Емрах. Като например, че я нарекъл „баба”, при положение, че е само на 31 години. Версията на Стораро-младши пък е коренно различна. „Заплаши ме над 10 пъти със самоубийство дори и след смъртта на най-добрия ми приятел!”, оплака се Стораро-младши тогава, като визираше трагедията с певеца Денис Теофиков. Емрах изтъкна, че Теди всеки път му се натискала, искала той да е с нея. Само че Стораро-младши не приемал връзката им за сериозна или поне така се разбра. Стигна се дотам, че Теди да поиска да й заплати трите песни, които е направила за Емрах. Баща му Тони Стораро й дал дума, че ще плати сумата и я спазил. Според Теди връзката й с Емрах приключила тъкмо, защото баща му бил против нея.

„И парите, и колите на баща ти няма да изчистят съвестта ти, и след мене всяка друга е заблуда, но мерси, направи ми услуга”,

пее Теди в припева на „Автогол”. Тя направила песента с композитора Даниел Ганев преди 2 години. От тогава текстът бил променян няколко пъти, докато през април Теди и Сиана – нейна колежка и жена на Ганев, не били готови с последния вариант. „Когато не по мое желание всички станахте свидетели на тази раздяла, която ми се случи. И да, тогава написах този текст”, обясни Александрова. Имала нужда да излее емоцията си, но песента е запечатала само моментното й състояние от април.

Днес Теди оставила в миналото горчивината от раздялата с Емрах. Така че не е представила песента с лоши чувства. „Времето минава, хората, чувствата се променят. И преди всичко няма раздяла, която да е трагедия, както обичам да казвам”, сподели тя.

2 Коментара

абе,

преди 1 година

На никой не му дреме за ''драмите'' от катуна.

Коментирай

Нуй

преди 1 година

Абе хубаво момиче ама само с мангусти се жули, поне малко достойнство и самоуважение няма ли!? Тая е толкова изтърбушена, че ако скочи разкрачена ще и паднат карантиите. Заеби!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.