Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг

https://hotarena.net/laifstail/vanko-1-pusna-holivudski-usmivki-na-lizing HotArena.net
Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг

Новооткритата дентална клиника V1 Dental Clinic, чийто собственик и мениджър e R&B изпълнителят Ванко1, отвори официално врати едва преди 2 седмица, а вече се налага като
лидер в този бранш.

След като екипът впечатли цяла България с благородната си инициатива – 
“Благотворителен понеделник”, в помощ на социално слабите хора, нуждаещи се от
стоматологично лечение, то следващата иновация, идваща от V1 Dental Clinic е “усмивка на лизинг” или с други думи вече финансовите условия не са пречка всеки да има съвършени
зъби (циркониеви корони) буквално на мига. За да превърне тази услуга в масово достъпна, Ванко 1 и екипът му предоставят революционно финансиране на процедурите - зъби на изплащане. Всичко се осъществява за секунди, докато пациентът си стои на стоматологичния стол, родна банка му отпуска кредит. Така първо се усмихваш, а после изплащаш.

Пълните условия на кредитиране ще научите на рецепцията на V1 Dental Clinic, или в контактната 
форма на www.v1clinic.comКреативният рапър обещава да не спира до тук с надграждането в денталния бранш и инвестира в изключителни скъп скенер, единствен по рода си, който да прибави още една звезда към нивото на клиниката му.

4 Коментара

о

преди 1 година

"Така първо се усмихваш, а после изплащаш." .... първо се усмихваш, а после се озъбваш, като дойде сметката.

Коментирай

No, thank you

преди 1 година

О, хайде стига! Пак платена реклама на този сутеньор! Така, като избие зъбите на някое момиче, което не желае да работи като проститутка за него, после ще има къде да му ги правят без да се налага да отговаря на неудобни въпроси!

Коментирай

е

преди 1 година

Бизнесмен с размах! Жалко, че влезе в затвора преди и чалгата заля България!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Абсолютно точно.И изплащаш зрънчовото чене до живот.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.