Вижте годеника на изгонената от „Ергенът“ Лиа

https://hotarena.net/laifstail/vijte-godenika-na-izgonenata-ot-ergenat-lia HotArena.net
Вижте годеника на изгонената от „Ергенът“ Лиа

Само няколко часа бяха нужни на последната изгонена от \"Ергенът\", 21-годишната Лиа, не само за да си хване гадже, но и той да се превърне в неин годеник и да го покаже пред всички. След като не получи роза от Евгени, писателката на любовни романи от столицата публикува снимки в социалните мрежи, на които татуиран мачо я прегръща, а тя нежно целува ръката му.

\"Засега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва\", каза вече бившата ергенка и отбеляза, че двамата с новата й изгора са в Лондон.

\"Лиа
Лиа гушка и целува ръката на татуиран мъжага

\"Когато не получих роза, за първи път от много години насам знаех, че всичко ще бъде наред. Страхът от самотата в мен беше само далечен спомен\", открехва вратата на емоциите си момичето с оранжевата коса.

 

Лиа е категорична, че е преживяла истинска метаморфоза по време на шоуто.

\"Участието ми в \"Ергенът\" беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох, имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче - Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобед да се грижа за него, да го карам по болници, да го храня и да тичам да наглеждам болната си прабаба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек - бившата ми детегледачка и най-близка баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама\", разкрива душата си Лиа.

И продължава: \"Когато умряха, аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално\" - спомня си Лиа.

 

\"В
В шоуто мацката пристигна с превръзка на очите

Когато стяга куфарите за Бодрум, където са снимките на предаването, ергенката си казала \"сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва\".

\"Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих. Запознанството ми с тези прекрасни девойки ми върна желанието за живот\", категорична е Лиа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.