Латинка Петрова вдига кръвно от земетресенията, Марешка Бадерм се страхува да не умре удавена от цунами

16 Февруари 2023, 10:11


Страх от земетресения изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на седмия етаж в панелен блок и усеща разлюляването на земята.

"Обезпокоена съм много! Случилото се в Турция и Сирия ни разтрепери. Уплаших се, на седмия етаж съм и го усетих. Вдига се кръвно веднага след това", казва родената навръх 1 януари преди 79 години в кюстендилското село Горна Козница актриса.

 

Латинка Петрова

Латинка Петрова

 

По думите й това са тревожни сигнали от природата, че нещо в нас самите не е наред.

"Имаме вина - замърсяване, некачествено строителство, включително и до реки, войни. Гледах как като картонени кутии се срутваха сградите в Турция. Строени са явно за пари, а не да живеят хора. Опира до управлението в държавата", коментира Петрова.

 

Трусът в Турция и Сирия отне живота на десетки хиляди

Трусът в Турция и Сирия отне живота на десетки хиляди

 

Актрисата от "Опасен чар" и "Адио, Рио" е убедена, че премахването на задължителната паспортизация на блоковете е много лоша новина.

"Май панелите най-много ще издържат, поне са строени под контрол. Не видях много метална конструкция в турските сгради, докато в нашите има и са строени с инженерна мисъл преди години", казва Латинка Петрова.

Страхове има и моделката Марешка Бардем.

"Притеснявам се да не се окажа при силно земетресение до морето. Най-големият ми страх е да не умра удавена от цунами, вдигнало се след мощния трус. Много пъти съм имала такива кошмари, че морето се вдига и помита всичко по пътя си. Събуждам се в ключовия момент, когато ме поглъща и мен."

Това сподели пред "България Днес" секси моделката. Носителката на титлите "Секссимвол на годината" и "Знаменитост на годината" е категорична - най-големият й страх е да не се удави, ако ни разлюлее.

 

Марешка Бардем

Марешка Бардем

 

Повод за притесненията на фаталната брюнетка са зачестилите трусове в България, Румъния и Черно море след катастрофалното земетресение в Турция и Сирия. Оказва се, че Марешка има пророчески сънища, които се сбъдват не след дълго. Така се случва и с трагедията в Турция.

"Дни преди тя да се случи, сънувах, че земята се разцепва на две. И после стана трусът в двете държави. Дано не стане така и в България!", каза още тя.


Това не е всичко. "Когато съм била бременна, сънувах, че съм бременна, и така разбрах. На другия ден си направих тест и се оказа положителен. Наскоро сънувах, че някакво насекомо лети и влиза в обелиск, ставайки златисто. На Нова година бяхме в Египет и го открихме в пустинята", допълва Бардем.

И това не е всичко. В още два случая Марешка получава дежавю, след като вече ги е видяла по-рано в сънищата си.


"Сънувах след това, че съм бременна с голям корем, шофирам кола и всички в автомобила съжаляват. Чудех се защо е така. Седмица по-късно направих спонтанен аборт. А после ми потръгна с парите. Точно това е било знамението на съня, което се е случило с аборта и парите.


Сънувах също, че съм в къщата на баба Ванга и с вестник бия мухите. Това е знак, че ще премахвам един по един лошите хора в обкръжението ми. Така се и случи. Премахнах от живота си приятелка, на която съм помагала много, разбрах какво е писала. Ванга е предсказала, че всички ще искат да живеят тук при трета световна война. Дано това разцепване на земята не означава, че ще е в България, и да няма такава война", разказва красавицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
преди месец
0
Магарешка сънувала ли е,че ще стане проститутка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени