Любов, любов! Митака свалил Джулия с шоколад, Донков Радина с гердан, Люси и Ани Хоанг спорят за първата си целувка и още трогателни истории

26 Октомври 2019, 13:03


Любовта при едни от най-обичаните родни двойки пламва по различен начин. Ако едни от тях се влюбват от пръв поглед, то други се познават от деца, а по-късно се откриват като интимни партньори.

Такъв е случаят с Явор Бахаров и Рая Пеева. Рая била 15-годишна и се разхождала в парка, когато голямо куче я изплашило. Това бил домашният любимец на Явор. Двамата имали приятелски отношения, всеки от тях изживял различни любовни истории, докато не се преоткриха преди 4 години и  любовта стана основна сила в техните отношения.

Сходна е любовната съдба на Наум Шопов-младши и Теа Минкова. Двамата са учили заедно 11 години, но едва когато завършват осъзнават, че са един за друг. Тази година двамата ще станат родители след 7 годишна връзка.

Деян Донков и Радина Кърджилова станали двойка след рожден ден на актрисата. „Когато празнувах 25-ата си годишнина на „Смокиня“, той дойде, подари ми една прекрасна картичка и един много хубав сребърен гердан, Беше голям купон с много хора. И така се завъртя нашата любовна история. ИУ така 9 години, надявам се да са още 99“, казва Радина.

Поп-фолк певицата Ани Хоанг и режисьорът Люси Иларионов продължават да спорят за първата си целувка. „Аз твърдях, че е на паркинга пред църквата в Елин Пелин, Люси твърди, че е в асансьора“, споделя пред „Телеграф“ Ани. Любовта им пламва по време на снимки. Известно е, че са сгодени от три години, но категорично отказват да вдигнат сватба. „Ние сме семейство, дори без брак“, казва Люси.

Ралица Паскалева и волейболния национал Теодор Салпаров се запознават чрез общи приятели. Първото нещо, в което се влюбва актрисата са сините очи на Салпаров. Дълго време я карали на „телефонна любов“, като първо си писали съобщения, а после преминали на дълги разговори с часове. Нещата се задълбочили, когато Теодор се върнал от лагер от Аржентина, а Ралица го чакала на летището. От тогава са неразделни.

Камелия споделя, че любовта й с Цветин може да бъде описана в роман. „Тази любов пламна взаимно. Изпращайки ме до вкъщи три-четири вечер поред, аз го целунах, той беше кавалер до последно“, разказва Ками. Двамата са заедно цели 20 години.

Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала „ София ден и нощ“ споделя: „От година съм с Джулия, Бях на нейно участие, видях я и директно я заговорих, Така се случи, че на следващия ден бях в заведение, в което беше и тя. Подарих и голям шоколад, а после заминах за САЩ. Държахме връзка през цялото време. Целунахме се на първата среща и оттогава сме неразделни“, казва екранният Митко. Двамата скоро вдигнаха пищна сватба.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени